ERP 2024

Vertiv, Ante Maršić, Solutions for Digitalization and Business Continuity | BIZIT2020

“Početkom kovid krize shvatili smo da je cela striming infrastruktura slaba, a kako je kriza odmicala videli smo da zdravstvene ustanove nemaju adekvatna rešenja”, izjavio je Ante Maršić, Channel Sales ManagerVertiv na nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Ante se obratio putem video linka malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima. Glavna tema njegovog izlaganja bila su Vertiv rešenja za poslovno-tehnološku infrastrukturu, kao i Vertiv ponuda u industrijskom i komercijalnom sektoru, u sferi telekomunikacija, kao i uređajima i opremi za data centre. Tom prilikom su predstavljena brojna jedinstvena rešenja sa specifičnim mogućnostima za pojedina tržišta, ali i portfolio softverskih rešenja dostupnih u EMEA regionu. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi besplatni online alat za lakše planiranje i dizajniranje data centara
SBB

Tagovi: ,