Video otkriva kako će izgledati novi Motorolin savitljivi telefon

Brojni mediji očekuju da će Motorola uskoro predstaviti najnoviju verziju svog legendarnog razr modela sa savitljivim ekranom. Kompanija je upravo objavila i prvi video koji otkriva kako će telefon izgledati, ali bez potvrde tačnog datuma predstavljanja novog modela.

PCPress.rs Image

razr 3 u novom ruhu

Tizer video prikazuje savitljivi telefon u crnoj boji, kao i dvostruki sistem kamera na zadnjoj strani zajedno sa blicom. A moguće je razaznati i veći spoljni displej koji omogućava prikazivanje najvažnijih notifikacija i interakciju sa njima bez potrebe za otvaranjem telefona.

Iako Motorola nije potvrdila glasine u vezi sa specifikacijama, očekuje se da će razr 3 biti pogonjen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, kao i da će dolaziti sa 120Hz OLED ekranom dijagonale 6.7 inča i 50MP dual sistemom kamera pozadi i prednjim 32MP senzorom koji je u stanju da snima full-HD video.

Ranije nezvanične informacije sugerisale su da će novi razr biti jeftiniji od prethodnih modela, kao i da će posedovati dva ekrana, što otkriva i sam video.

Iako Motorola nije objavila zvaničan datum predstavljanja, pouzdani internet dojavljivač Evan Blass sugerisao je da će razr 3 svetlo dana ugledati u julu ili avgustu u Kini, a nešto kasnije i u ostatku sveta.

Pročitajte i:  Da li je Motorola g24 power idealan budžetni telefon?

Uz očigledne dizajnerske promene, unapređene specifikacije i znatno naprednije kamere, novi Motorola razr mogao bi da bude ozbiljna konkurencija drugim savitljivim modelima na tržištu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,