Top50 Glas publike

Video otkriva kako će izgledati novi Motorolin savitljivi telefon

Brojni mediji očekuju da će Motorola uskoro predstaviti najnoviju verziju svog legendarnog razr modela sa savitljivim ekranom. Kompanija je upravo objavila i prvi video koji otkriva kako će telefon izgledati, ali bez potvrde tačnog datuma predstavljanja novog modela.

PCPress.rs Image

razr 3 u novom ruhu

Tizer video prikazuje savitljivi telefon u crnoj boji, kao i dvostruki sistem kamera na zadnjoj strani zajedno sa blicom. A moguće je razaznati i veći spoljni displej koji omogućava prikazivanje najvažnijih notifikacija i interakciju sa njima bez potrebe za otvaranjem telefona.

Iako Motorola nije potvrdila glasine u vezi sa specifikacijama, očekuje se da će razr 3 biti pogonjen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, kao i da će dolaziti sa 120Hz OLED ekranom dijagonale 6.7 inča i 50MP dual sistemom kamera pozadi i prednjim 32MP senzorom koji je u stanju da snima full-HD video.

Ranije nezvanične informacije sugerisale su da će novi razr biti jeftiniji od prethodnih modela, kao i da će posedovati dva ekrana, što otkriva i sam video.

Iako Motorola nije objavila zvaničan datum predstavljanja, pouzdani internet dojavljivač Evan Blass sugerisao je da će razr 3 svetlo dana ugledati u julu ili avgustu u Kini, a nešto kasnije i u ostatku sveta.

Pročitajte i:  Zašto bi Motorola edge 30 neo trebalo da bude vaš novi telefon

Uz očigledne dizajnerske promene, unapređene specifikacije i znatno naprednije kamere, novi Motorola razr mogao bi da bude ozbiljna konkurencija drugim savitljivim modelima na tržištu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,