Vip: Starim telefonom do popusta pri kupovini novog

Korisnici koji donesu bilo koji korišćeni mobilni telefon u neki od Vip centara dobiće popust na kupovinu novog telefona, laptopa ili tableta u visini procenjene vrednosti starog i dodatnog Vip popusta od 1.000 dinara.

Unovci svoj telefonMANJAIz Vipa savetuju korisnike da pre odlaska na prodajno na Vipovom sajtu mogu provere kolika je procenjena otkupna vrednost starog uređaja.

Namera ovog operatera je da svi otkupljeni uređaji uđu u program održivog razvoja tako što će oni u ispravnom stanju biti prodavani preko partnera kao polovni, a neispravni se recikliraju.

Korisnik može na procenu da donese najviše dva stara uređaja po jednom ugovoru, u ispravnom ili neispravnom stanju, pri čemu se prilikom kalkulacije popusta sabiraju obe procenjene vrednosti.

Popust na uređaj važi za sve nove postpejd korisnike, one koji žele da prenesu broj telefona u Vip mrežu, kao i za postojeće korisnike koji obnavljaju svoju ugovornu obavezu ili dodaju uređaj na postojeći broj, uz određene tarife i ugovornu obavezu od 24 meseca.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,