BIZIT plus

Vip Printing as a service za jeftiniju i efikasniju štampu

Bilo da je reč o velikoj kompaniji, srednjem ili malom preduzeću, proces štampanja često donosi glavobolje kada se plaćaju računi ili planira budžet, jer je ozbiljan finansijski izdatak. Kako je optimizacija poslovnih procesa jedan od prioriteta u ovim izazovnim vremenima, tako su i načini na koje štampa može da se učini efikasnijom u žiži interesovanja.

PCPress.rs Image

Kupovina sistema štampača, njihovo održavanje, najčešće nekontrolisana upotreba papira, ljudima koji brinu o finansijama uzrokuju upravo to – brige. Neki su donosili interne pravilnike o dozvoljenom broju otisaka štampe na dnevnom ili nedeljnom nivou, drugi su dozvoljavali štampu samo u izuzetnim situacijama, a takva pravila su često uticala na poslovanje, jer ljudi i dalje žele „trag na papiru”, bilo da je u pitanju ugovor, prezentacija ili važan dokument.

Savremena rešenja tog problema usmerena su ka tome da u potpunosti zaokruže čitav proces štampanja i da se njime jednostavno upravlja, uz više mogućnosti za uštedu u novcu i energiji, bilo električnoj, bilo ličnoj, koja je mnogo korisnija ako se usmeri na druge stvari u vođenju posla.

Štampom do optimizacije

Osluškujući savremene potrebe biznis korisnika za optimizacijom poslovnih procesa, kompanija Vip mobile razvila je Printing as a service – uslugu koja znatno smanjuje troškove štampe i čini je efikasnijom. To je koncept optimizacije koji omogućava pre svega smanjenje inicijalnih troškova ulaganja u hardver (štampači) i uštede kroz manje troškove održavanja. Usluga funkcioniše po principu mesečne pretplate, a podrazumeva iznajmljivanje uređaja za štampanje (hardver komponenta), odgovarajući broj otisaka štampe, instalaciju štampača na lokaciji korisnika i postprodajnu podršku, uz koju se vrši i zamena potrošnih delova. U prevodu, po principu „ključ u ruke”. Takođe, korisnici ove usluge mogu da u realnom vremenu prate broj odštampanih strana i imaju prikaz odštampanih materijala po datumu, a pritom je i sigurnost podataka podignuta na još viši nivo. Mesečni izdatak zavisi od odabranog paketa, kojim se svakako smanjuju troškovi potrošnog materijala, servisa i cene po stranici.

Korišćenjem ove usluge smanjuje se i potrošnja energije kroz konsolidaciju i nadogradnju uređaja. Smanjiće se i količina otpada, jer će se koristiti samo neophodne zalihe, bez viškova, što doprinosi zaštiti životne sredine.

Korisna adresa: Vipmobile.rs

 

Facebook komentari: