BIZIT plus

Virtuelni idol Lu Xiaoxi LUCY potpisala ugovor sa Tencent Music 

Dana 12. decembra, Lu Xiaoxi, prvi super-realistični virtuelni idol, potpisala je ugovor sa Tencent Music Entertainment Group (TME), zvanično je najavila svoj debi i postala Tencent muzičar.

PCPress.rs Image

Virtuelni idol na nivou fenomena cele mreže

Na dan svog debija, dobila je podršku i pozive za saradnju od skoro 20 vrhunskih medija i brendova, uključujući Weibo, ELLE porodicu i Billboard. Hashtag povezan sa ovim virtuelnim idolom na mikroblog sajtu Weibo, pojavio se neverovatnih 16 miliona puta u roku od sat vremena od trenutka njenog pojavljivanja.

U isto vreme, Lu Xiaoxi LUCY je objavila prvi singl “Superposition Girl”, koji je takođe lansiran 12. decembra na tri glavne platforme TME QQ Music, Kugou Music i Kuwo Music. Lu Xiaoki LUCY je takođe prva Super realistična AI virtuelna pevačica koju je objavio Dolby Atmos. U budućnosti, uz podršku TME-a, Lu Xiaoxi LUCY će otključati „Generation Z Music“ sa fanovima muzike u Metaverse-u, uspostaviti trodimenzionalniju i emotivniju metodu komunikacije i osloboditi jači muzički potencijal i komercijalnu vrednost.

Izvor: Sina

 

Facebook komentari: