WhatsApp bi mogao da uvede funkciju napredne pretrage za poslovne naloge

Kada se ova funkcija uvede za korisnike WhatsApp Business naloga, videće Contacts, Non-contacts i Unread kategorije dok pretražuju u aplikaciji.

PCPress.rs Image

Nova funkcija će korisnicima omogućiti efikasnije pretraživanje aplikacije

Funkcija napredne pretrage će verovatno biti uvedena za poslovne naloge i na Android i na iOS-u, izvestio je WABetaInfo i omogućiće korisnicima da koriste filtere za pretragu u svojim četovima i porukama u aplikaciji. Kada se uvede za korisnike WhatsApp Business naloga, videće Contacts, Non-contacts i Unread kategorije dok pretražuju u aplikaciji i tako će lakše doći do traženih informacija.

Značajno je da funkcija napredne pretrage nije od velike koristi za običnog korisnika WhatsApp-a, pa neće biti objavljena na WhatsApp Messenger-u. Ako imate WhatsApp Business nalog, a još uvek niste dobili ažuriranje, on će biti dostupan i za vas u narednih nekoliko dana ili nedelja. WhatsApp kaže da radi na funkciji „Businesses Nearby“ koja će korisnicima pokazati restorane, prodavnice prehrambenih proizvoda, prodavnice odeće i još mnogo toga, kada traže nešto u aplikaciji.

Kompanija je ranije potvrdila podršku za više uređaja koja će omogućiti korisnicima da koriste svoj WhatsApp sa do četiri različita uređaja bez da im primarni uređaj bude u blizini. Ova funkcija je stigla na WhatsApp Beta za Android i očekuje se da će biti predstavljena javnosti u narednim danima. Platforma za razmenu poruka takođe radi na fotografiji WhatsApp profila u funkciji obaveštenja, koja će omogućiti korisnicima da vide fotografije profila pošiljaoca u sistemskim obaveštenjima.

Pročitajte i:  WhatsApp pokreće funkciju "Kanal" na ceo svet

Izvor: Bgr

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: