Top50 Glas publike

WhatsApp će vam konačno omogućiti da sakrijete činjenicu da ste na aplikaciji ceo dan

Da li vam je neko ikada poslao WhatsApp poruku, samo da biste nekoliko minuta kasnije poslali nešto u vidu: Hej, znam da si na mreži, zašto ne odgovaraš? Trebalo bi da budete u mogućnosti da to okončate prilično brzo.

PCPress.rs Image

Nova WhatsApp beta verzija za Android, verzija 2.22.16.11, dodaje mogućnost sakrivanja vašeg statusa na mreži, izvestio je VABetaInfo. Status na mreži se prikazuje na vrhu prozora kada otvorite ćaskanje, pokazujući vam da li je korisnik onlajn ili, ako nije, kada je poslednji put viđen u aplikaciji.

Sada će korisnici imati mogućnost da prilagode funkcije „poslednje viđenje“ i „online“ koje će biti prikazane svima, svim kontaktima, samo izabranim kontaktima ili nikome.

Sada, međutim, sa funkcijom koja se prikazuje u WhatsApp beta verziji, skoro je garantovano da će se uskoro pojaviti u zvaničnom ažuriranju aplikacije WhatsApp.

Osim što skrivate činjenicu da ste (zlo)upotrebljavali WhatsApp ceo dan, ova funkcija bi trebalo da bude korisna ako pokušavate da izbegnete da vas neko smara ili da možete da proverite nešto u istoriji ćaskanja, a da se svi ne nasrnu na vas sa porukama.

Pročitajte i:  WhatsApp predstavio novu funkciju

Izvor: mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: