WhatsApp vesti nedelje: prilagođena funkcija filtera za omiljene četove

WhatsApp ažurira svoje Uslove korišćenja i Politike privatnosti u Evropi kao odgovor na regulative o digitalnim uslugama i digitalnim tržištima. Ova ažuriranja će stupiti na snagu u aprilu.

PCPress.rs Image

Najvažnija ažuriranja za WhatsApp

WhatsApp beta verzija za Android 2.24.4.25 ažuriranju, uvodi funkciju blokiranja snimka profilnih fotografija.

Sa WhatsApp beta verzijom za iOS 24.4.10.73 ažuriranjem, stigla je nova funkcija koja omogućava nekim beta testerima da automatski kreiraju izveštaje o nalogu i kanalu.

WhatsApp beta verzija za Android, 2.24.5.10 ažuriranje donosi korisne informacije o podršci za Lottiestikere. Ovo unapređenje je planirano da bude objavljeno u budućoj verziji aplikacije.

WhatsApp beta verzija za Android, 2.24.5.5 ažuriranje, donosi novine o omiljenim kontaktima kako bi se brzo obavljali pozivi. Ova funkcija je u razvoju i biće dostupna u budućem ažuriranju.

Zahvaljujući WhatsApp beta verziji za iOS 24.4.10.76 ažuriranju, WhatsApp ima planove da u budućnosti objavi prilagođenu funkciju filtera za omiljene četove. 

WhatsApp beta verzija za Android, 2.24.5.6 ažuriranje, najavljuje da WhatsApp radi na funkciji za upravljanje kvalitetom otpremanja medija. Ova funkcija je osmišljena da omogući korisnicima da zadrže kontrolu nad podrazumevanim kvalitetom svojih slika i video snimaka. Ova funkcija će biti dostupna nekim beta testerima u budućnosti.

Pročitajte i:  Kako neprimetno videti tuđi WhatsApp Status

Funkcija za isključivanje reakcija u kanalima dostupna je nekim beta testerima koji instaliraju WhatsApp beta verziju za iOS 24.4.10.74 ažuriranje.

Sa WhatsApp beta verzijom za Android 2.24.5.11 ažuriranje, WhatsApp uvodi mogućnost pristupa izveštajima o kanalima nekim beta testerima.

Funkcija pristupa izveštajima o kanalima takođe je dostupna nekim beta testerima koji instaliraju najnoviju WhatsApp beta verziju za iOS 24.4.10.78 ažuriranje putem TestFlight aplikacije.

Takođe, WhatsApp radi na uvođenju funkcije tajnog koda za zaključane četove na veb klijentu. Ova funkcija je trenutno u razvoju i biće dostupna u budućnosti.

Izvor: Wabetainfo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *