WhatsApp grupni pozivi i obaveštenja

WhatsApp je najavio tri nove funkcije za grupne pozive.

PCPress.rs Image

WhatsApp ne prestaje da dodaje nove funkcije kako bi poboljšao svoje usluge. Najnovije ažuriranje donosi tri nove funkcije koje se odnose na grupne pozive.

Prva novina je da korisnici sada na baneru mogu da vide kada se neko u sred razgovara pridružio grupi. Ovaj baner se pojavljuje na ekranu aktivnih učesnika i nosi obaveštenje „… se pridružio pozivu“. Ovo je svakako zgodna funkcija kada se radi o pozivu koji ima veliki broj učesnika.

Druga funkcija je mogućnost da se selektivno isključi zvuk drugih korisnika u pozivu. Dobro poznata funkcija je odlična kada želimo da čujemo korisnika a da nas pri tome ne ometaju zvukovi koji dolaze od drugih korisnika. Funkcija je značajna jer je moguće utišati one korisnike koji iz nekog razloga to ne mogu da učine sami ili ne mogu da napuste poziv.

Treća funkcija je mogućnost direktne razmene poruka. Ova funkcija pruža mogućnost efikasne komunikacije između korisnika i bolje uslove za efikasan rad. Svaki korisnik može da šalje poruku drugom korisniku a da pri tome ne ometa rad grupe.

Pročitajte i:  WhatsApp: Ovaj skriveni trik omogućiće vam pretvaranje bilo koje slike u stiker

Nove funkcije koje je WhatsApp uveo pokazuje tenednciju ove aplikacije da postane biznis aplikacija i na taj način da proširi svoju popularnost.

Izvor: Indianexpress

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,