WhatsApp pokreće funkciju “Kanal” na ceo svet

WhatsApp je proširila funkciju “Kanal” na preko 150 zemalja.

PCPress.rs Image

WhatsApp je prvi put predstavio funkciju “Kanal” u junu i bila je dostupna samo odabranim organizacijama u Kolumbiji i Singapuru. Funkcija “Kanal” pruža mogućnost primanja ažuriranja od kreatora, organizacija i brendova. Veoma sličnu funkciju nedavno je tokom ove godine uveo i Instagram.

WhatsApp je predstavio “Kanal” u novoj kartici pod nazivom Ažuriranja gde se može pronaći status i kanali koje želite da pratite odvojeno od ćaskanja. “Kanal” je alat za jednosmerno emitovanje, tako da administratori šalju tekstove, fotografije, video zapise i ankete. U okviru ove funkcije korisnici mogu da koriste reakcije na postove. A administratori koji pokreću “Kanal” mogu da ažuriraju postove 30 dana nakon objave.

Nedavno je ova funkcija postala dostupna za 150 država. A u uskoro se očekuje proširenje na ostale države. U ovom momentu ukoliko ne vidite funkciju “Kanal” u svojoj aplikaciji možete da se pridružite listi čekanja. Ukoliko se prijavite na listu čekanja, nakon što “Kanal” postane dostupan dobićete obaveštenje.

Izvor: arynews.tv

Facebook komentari:
Pročitajte i:  WhatsApp uvodi nove AI alate za poslovne korisnike
Računari i Galaksija
Tagovi: ,