ERP 2024

WhatsApp uvodi novi interfejs i donosi Instagram atmosferu

Trenutno, ova opcija je dostupna nekim beta test korisnicima, ali će biti dostupna većem broju ljudi u narednim nedeljama.

PCPress.rs Image

Ažuriranje WhatsApp beta verzije za Android (v.2.24.1.6) donosi novi interfejs

Oni koji su dobili ažuriranje v.2.24.1.6 mogu istražiti novi interfejs koji poboljšava način na koji korisnici vide ažuriranje kanala na statusu. Konkretno, WhatsApp će kreirati poseban raspored za ažuriranje kanala, s ciljem pružanja jasnoće da sadržaj postavljen na Status potiče iz određenog kanala. Oni koji žele da provere da li je ova funkcija već dostupna njihovim nalozima, jednostavno mogu podeliti ažuriranje kanala na svom statusu (najbrži način za to je prosleđivanje ažuriranja kanala). Takođe je važno napomenuti da je WhatsApp nedavno uveo još jedan ulazni punkt unutar naslova statusa, omogućavajući korisnicima da brzo pristupe i pregledaju sadržaj povezanog kanala.

Stručnjaci za WhatsApp na WABetaInfo tvrde da osveženi interfejs nudi intuitivan raspored, “čineći lakšim interakciju i pristup deljenim ažuriranjima kanala”. Takođe primećuju da se ovaj interfejs uklapa u savremene dizajnerske trendove – “vrlo je sličan rasporedu koji nudi Instagram prilikom deljenja objava kao Instagram Stories”.

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija novu traku za navigaciju koja je bliža vašim palčevima

Izvor: Phonearena

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: