Nove poruke WhatsApp-a olakšavaju održavanje grupnih razgovora  

WhatsApp dodaje mogućnost da okaćite poruku na vrh vaših ćaskanja do 30 dana. Meta kaže da je ova funkcija, koju već ima njena mobilna aplikacija Facebook Messenger, sada dostupna korisnicima, tako da je neće svi odmah videti. 

Meta kaže da će to učiniti, korisnici će morati dugo da pritisnu na poruku i dodirnu „Prikači“. Sedam dana je podrazumevano trajanje za pin, ali korisnici mogu izabrati da to promene na 24 sata ili 30 dana. Bilo koja poruka može da se zakači, pa ako želite da zakačite anketu, sliku ili čak video, možete. Administratori grupnog ćaskanja takođe mogu da učine pin vidljivim samo drugim administratorima. 

Ova funkcija moli da bude dodata svim aplikacijama za ćaskanje za direktnu razmenu poruka, s obzirom na duboko frustrirajuće iskustvo pokušaja planiranja bilo čega u zauzetom grupnom ćaskanju u iMessage-u ili, još gore, SMS niti. Između nizova zagađenih mislima razbijenim na više poruka ili prošaranih nepovezanim šalama, na stranu i GIF-ovima, tako je lako propustiti ključne informacije o tome šta se dešava. Kačenje poruka bilo gde bi bila mana nebeska. 

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija novu traku za navigaciju koja je bliža vašim palčevima

 Prošle godine, Meta je započela marketinški napor kako bi WhatsApp postao popularan u SAD kao i drugde u svetu, jer stalno dodaje nove funkcije. To uključuje one koje su fokusirane na privatnost, kao što su samouništavajuće glasovne poruke koje nestaju nakon što su preslušane i mogućnost sakrivanja zaključanih ćaskanja. Meta je takođe počeo da uvodi deljenje slika i video snimaka punog kvaliteta u WhatsApp-u ranije ovog meseca za korisnike iOS-a. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,