TrendMicro

Wiko i zvanično ima telefon s najizdržljivijom baterijom

Kompanija Wiko je jedna od onih koje dobro znaju svoje prednosti i bore se na tržištu onim čime raspolažu. Stoga je i ovaj put, s novom generacijom Wiko View telefona, fokus stavljen na autonomiju baterije. Upravo iz ovoga, proistekla je saradnja između kompanija Wiko i SmartViser – iz želje da brend neprestano poboljšava autonomiju svojih pametnih telefona.

PCPress.rs Image

SmartViser je poznata i nezavisna laboratorija za testiranje proizvoda, a pomenuta saradnja izgleda ovako: nezavisna strana testira Wiko pametni telefon simulirajući stvarnu upotrebu potrošača u stvarnim mrežnim uslovima, sa ciljem da oceni performanse zasnovane na prosečnom korišćenju.

Na temelju rezultata u pogledu trajanja baterije, SmartViser primećuje “impresivne performanse” Wiko View4, čak ga naziva “maratoncem” te potvrđuje 3 dana intenzivnog korišćenja s jednim punjenjem. ViSerMark je složen test protokola autonomije, koji ne oponaša samo osnovnu upotrebu, već je puno više od ovoga.

PCPress.rs Image

View4 je dobio ViSerMark ocenu 315, što je najbolja ocena koju je SmartViser dao za pametni telefon do danas.

Wiko View4 opremljen je baterijom od 5000 mAh, koja je povezana sa octa-core procesorom, pametnom trostrukom kamerom i maksimalnom memorijom od 64 GB. Sve ove karakteristike upotpunjava full-screen modernog dizajna. Wiko View4 je zaista naoružan da se suoči sa najzahtevnijim načinima korišćenja tokom mnogo sati. Kompanija SmartViser je lako prepoznala napore ovog brenda da obezbedi telefone odličnih performansi po ceni dostupnoj svima.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip 4 - Za svačiji džep

PCPress.rs Image

Model je od juče zvanično dostupan i u maloprodaji po ceni od 16,490 dinara. Više o modelu View 4 možete saznati ovde, baš kao i u našem prikazu ovog telefona.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,