BIZIT plus

WMS Insight Works: magacin, a ne lavirint

U današnjoj ekonomiji, koja se razvija sve brže iz dana u dan, efikasnost u prijemu, skladištenju i isporučivanju proizvoda nikada nije bila važnija. Potrošačima rastu očekivanja, a brza isporuka nije nešto što će ih ostaviti bez daha, već nešto što se podrazumeva.

PCPress.rs Image

Kompanije koje ne idu u korak s vremenom i ne upravljaju skladištima onako kako od njih tržište očekuje, rizikuju da ih konkurencija ostavi u prašini. Zbog toga su se sve vodeće kompanije širom sveta okrenule ka pametnim rešenjima, kao što je WMS, a GoPro ima rešenje zasnovano na Microsoft tehnologijama.

Koji su znaci da je vreme za implementaciju WMS rešenja?

Ukoliko pratite zalihe pomoću tabela, često ostajete bez skladišnog prostora, niste zadovoljni organizacijom unutar skladišta ili vam isporuke redovno kasne, vreme je da počnete da razmišljate o implementaciji WMS rešenja.

Organizujte i automatizujte skladište sa Insight Works WMS rešenjem

Menadžeri koji upravljaju skladištem i zalihama često nisu dovoljno efikasni zbog netačnih transakcija i ručnog praćenja koje oduzima previše vremena. S Warehouse Insight-om, sve ovo postaje prošlost.

PCPress.rs Image

Warehouse Insight je dodatak za Microsoft Dynamics 365 Business Central koji pruža zaposlenima u skladištu i proizvodnji pun pristup Business Central-u pomoću bar-kod skenera i ručnih računara. Warehouse Insight olakšava upravljanje zalihama u Business Central-u i pruža intuitivne alate za skladište koje možete koristiti za brojanje, otpremu robe, prijem robe, odlaganje i još mnogo toga.

Pročitajte i:  GoPro: Budite uvek korak ispred konkurencije

Nova era upravljanja skladištem je počela

Najbitnije informacije su dostupne u svakom trenutku – Odmah pogledajte detaljne informacije, kao što su lokacija i količina o određenom skladišnom predmetu ili kontejneru.

Brojanje inventara nikada nije bilo jednostavnije – I standardni i napredni moduli brojanja su dostupni kako bi se pojednostavilo brojanje inventara kroz skeniranje.

Lak prijem i odlaganje – Funkcija prijema omogućava korisnicima da prime robu na osnovu skladišnih priznanica ili izvornih dokumenata, kao što su narudžbenice i transferi. Cross-docking upozorenja generišu se na ručnom uređaju.

Pojednostavite ispunjenje naloga – Sa funkcijom odabira, radnici u skladištu mogu birati direktno na prodajnom nalogu ili odabrati dokument. Korisnici mogu birati direktno registarske tablice ili torbe.

Ugrađeni dizajner aplikacija – Ako imate posebne zahteve, ugrađen softver za pravljenje aplikacija će vas oduševiti. On omogućava korisnicima da naprave aplikacije po meri, čak i ako nemaju programersko znanje.

Podrška za više formata bar-kodova – Warehouse Insight će lako pročitati sve podatke iz bilo kog formata bar-koda, uključujući stavku, unakrsnu referencu, lot/serijski broj, jedinicu mere, količinu i više.

Pročitajte i:  GoPro: Budite uvek korak ispred konkurencije

Podrška za veliki broj uređaja – Warehouse Insight podržava skoro sve marke ili modele skenera, uključujući tablete, mobilne računare, skenere bar-kodova i još mnogo toga.

Saznajte više o rešenju

Upravljanje skladištem nikada nije bilo ovako jednostavno. Poboljšajte preciznost, povećajte efikasnost zaposlenih, smanjite mogućnost greške i držite skladište pod kontrolom u svakom trenutku.

Ukoliko imate pitanja ili želite da saznate više o rešenju, javite nam se na: gopro.rs/sr/kontakt/.

Autor: Ivan Kovačević, Marketing GoPro

Facebook komentari: