N Central domination

YouTube: 3D ante displays

Youtube nesumnjivo pruža obilje zabavnog sadržaja, ali one koji povremeno vole “da zavire i iza zavese” zanimaće poslednji eksperimenti sa ponudom 3D sadržaja na ovom sajtu. YouTube ne bi bio to što jeste da nije omogućio posetiocima da sadržaje gledaju najraznovrsnijim naočarima, od anaglifskih, preko polarizacionih, do “prekidačkih”…

YouTube-3D Ako baš nemate nikakve naočari vezane u sistem, možete da probate i cross-eye metodu — “ukrstite” oči dok ne vidite tri slike, a kod one “u sredini” trebalo bi da se pojavi stereoskopski efekat. Ne preporučuje se duže gledanje, ali par minuta vas verovatno neće ubiti (a verovatno će vas i ojačati, ako je verovati narodnim izrekama).

U novom 3D meniju možete da izaberete raspoloživi stereoskopski metod. Pripremili smo vam i nekoliko lepih primera sa kojima je YouTube testirao nove mogućnosti, a uskoro ćemo našim registrovanim članovima objasniti i kako se 3D video pravi i šalje na YouTube sajt.

Kako još nije omogućeno embedovanje 3D videa sa neophodnim 3D plejerom za spoljne sajtove koji prenose YouTube sadržaje, video primere ćete morati da pogledate direktno na YouTube sajtu. Ako naletite na još neke zanimljive primere, podelite ih sa nama u komentarima.

Pročitajte i:  YouTube: Kako se brišu spam komentari


http://www.youtube.com/watch?v=0GcLW0g_c1s

http://www.youtube.com/watch?v=oCZAwngrhY0

http://www.youtube.com/watch?v=FoxSrz9HvZA

http://www.youtube.com/watch?v=89cGA4-yPRw


PC Press

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,