BIZIT plus

YouTube Premium poskupeo na 14 dolara mesečno

Google je tiho povećao cenu YouTube Premium-a za značajna 2 dolara sa 12 na 14 dolara. Godišnja cena je skočila za 20 dolara, sa 120 na 140 dolara mesečno, što je ušteda od oko 28 dolara u odnosu na plaćanje iz meseca u mesec.

PCPress.rs Image

YouTube podigao cene većine paketa

YouTube je takođe povećao cenu Music Premium-a sa 10 USD na 11 USD mesečno. Poskupljenja nisu propraćena bilo kakvom zvaničnom najavom. Pored eliminisanja oglasa, YouTube Premium nudi funkcije kao što su gledanje van mreže i reprodukcija u pozadini. Takođe omogućava striming većeg kvaliteta od 1080p na nekim platformama.

Prošle godine, Google je povećao porodični Premium paket na 23 dolara mesečno, a postojećim pretplatnicima iz meseca u mesec naplaćivao je novu naknadu sledećeg meseca. U isto vreme kada podiže cene, YouTube je ukidao blokatore oglasa koji vam omogućavaju da gledate video snimke bez oglasa. Neki korisnici su videli iskačući prozor koji ukazuje na to da će YouTube blokirati njihovu mogućnost da puštaju video zapise osim ako ne onemoguće svoj blokator oglasa ili web sajt stavi na belu listu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: