BIZIT plus

YouTube Rewind 2019 video želi da ispravi prošlogodišnje greške

Još jedna godina se bliži kraju, a to znači da je vreme za YouTube Rewind, koji se osvrće na poslednjih dvanaest meseci kako bi istakao najpopularnije video snimke na platformi.

PCPress.rs Image

Nakon urnebesnog debakla koji je prošle godine zadesio Rewind 2018 video (postao je video sa najviše dislike-ova ikada), YouTube se trudi da i ovoga puta napravi nešto drugačije. YouTube Twitter nalog najavio je novi pravac u formatu koji najviše priliči internetu, u obliku mima.

Za razliku od originalnog sadržaja kao u prošlogodišnjem videu, ovogodišnji je sačinjen od delova najgledanijih video zapisa i stvaralaca u poslednjih dvanaest meseci. Sadrži muzičke, gejmerske i sadržaje vezane za lepotu, uključujući velika imena sa platforme poput PewDiePie i Jelly, kao i muzičarima poput Lil Nas X i Billie Eilish.

Video je podeljen na liste najboljih video snimaka, muzičkih video zapisa, plesnih videa, najpopularnijih video igara i najboljih videa o lepoti, plus novih stvaraoca i popularnih kreatora. Uz video, YouTube je objavio i statistiku o najgledanijem sadržaju u godini. Evo nade da će prikazivanje upravo onoga što je bilo popularno na platformi pomoći da se izbegne neprilika od prošle godine.

Pročitajte i:  Kako je YouTube kreirao ekonomiju kreatora sadržaja

PCPress.rs Image

Izvor: Engadget

Facebook komentari: