ePlaneta

Završeno predlaganje kandidata za Top50 2023 izbor najboljih online stvari

Nominacije za Top50 izbor najboljih online stvari u 2023. godini su zatvorene! Zahvaljujemo se svima koji su izdvojili malo svog vremena da pošalju predloge i nominuju omiljene sajtove, naloge na društvenim mrežama i mobilne aplikacije! Sada prelazimo na sledeću etapu u izboru a to je glasanje za prvo Top50 priznanje – Nagrada publike!

Top50 2023

Nagrada publike je samo jedno od Top50 priznanja koje dodeljujemo. Jedinstveno je po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija.

Kao i do sada, imaćete punih nedelju dana da glasate za svog favorita među deset ponuđenih kandidata. Pratite nas jer ćemo sve detalje oko načina glasanja i pravila da objavimo sutra, 10. januara, na našem sajtu i društvenim mrežama.

Što se tiče ostalih dobitnika, o njima se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija. Ovogodišnja svečanost dodele Top50 priznanja održaće se 5. februara 2024. godine, u Narodnom muzeju a snimak prošlogodišnje svečanosti (Top50 2022) možete pogledati na ovom linku ili ispod.

Pročitajte i:  PC Press video: Pratioci su mi pomogli bezbroj puta | Igor Šćepanović Šćepa, Šćepine vragolije

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,