Besplatni online program o energetskoj efikasnosti | PC Press

Besplatni online program o energetskoj efikasnosti

Kompanija Schneider Electric predstavila je online obrazovni program – Energy University i organizovala jednodnevni trening o energetskoj efikasnosti za predstavnike medija.

energy university 2[1]Energy University sadrži obuke opšteg karaktera za profesionalce iz svih tipova industrija i na svim organizacionim nivoima na temu energetske efikasnosti. Radi se o besplatnom online obrazovnom programu.

Na stranici www.MyEnergyUniversity.com nudi se više od 200 nezavisnih kurseva o energetskoj efikasnost koji se mogu pohađati u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta u svetu.

Program se sastoji od sedam nivoa, a svaki kurs u proseku traje oko 60 minuta. Dostupnost podataka je neograničena, sa mogućnost skidanja transkripta i ostalih materijala. Dostupan je na engleskom, koreanskom, kineskom, francuskom, španskom, italijanskom, portugalskom, nemačkom, ruskom, arapskom i turskom jeziku.

„Potrošnja električne energije jedna je od najaktuelnijih tema i najvećih problema današnjice i zato je od presudnog značaja da se svi edukujemo kako bismo zajedničkim snagama mogli  da utičemo na smanjenje potrošnje. Ovaj program nudi upravo tu mogućnost, da preuzmemo stvari u svoje ruke i da na najlakši i najbrži način naučimo i prihvatimo sva rešenja jer je upravo edukacija najjači alat za stvaranje promena koje su nam neophodne.“, Izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor kompanije Schneider Electric.

 


DIDS
Case Study Show 2017
Excel kuhinjica

Twitter