Novi LG smartfoni G serije na Qualcommu | PC Press

Novi LG smartfoni G serije na Qualcommu

Kompanije LG Electronics i Qualcomm Technologies danas su objavile da će LG smart telefoni u okviru nove G serije koristiti novi i do sada najnapredniji Qualcomm Snapdragon 800 procesor.

Snapdragon_cipsetPredstojeća G serija koju će pokretati Qualcomm Snapdragon 800 procesi redefinisaće celokupno korisničko iskustva kada su u pitanju smart telefoni, navodi se u saopštenju kompanije LG.

„Uz moćnu kombinaciju izvornih LG tehnologija za smart telefone i Qualcomm Snapdragon 800 procesora, kompanija LG Electronics preduzima značajan korak ka unapređenju mobilnog iskustva,” izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

„Rezultat ove saradnje će na mnogo načina uticati na stvaranje najboljeg smart telefona u okviru industrije, koji će ujedno služiti i kao reper ostalim uređajima.”

„Veoma smo zadovoljni nastavkom saradnje sa kompanijom LG,” rekao je Murthy Renduchintala, izvršni potpredsednik kompanije Qualcomm Technologies i kopredsednik kompanije Qualcomm Mobile and Computing.

„U potpunosti prilagođen i integrisan sa platformom predstojeće G serije, najnoviji Qualcomm Snapdragon 800 procesor omogućava neverovatno brzo pretraživanje interneta, savršenu grafiku, izvanredne mogućnosti povezivanja, kao i neprevaziđeni multimedijalni doživljaj.”

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Novi LG smartfoni G serije na Qualcommu | eTacka
    22. June 2013. u 11:19

    […] Kompanije LG Electronics i Qualcomm Technologies danas su objavile da će LG smart telefoni u okviru nove G serije koristiti novi i do sada najnapredniji Qualcomm Snapdragon 800 procesor. Predstojeća G serija koju će pokretati Qualcomm Snapdragon 800 procesi redefinisaće celokupno korisničko iskustva kada su u pitanju smart telefoni, navodi se u saopštenju kompanije LG. […] Detaljnije […]


Asus


Manpower

Enjoy.ing

Twitter