SBB uveo uslugu fiksne telefonije | PC Press

SBB uveo uslugu fiksne telefonije

jovana lukic i dragica cefiNa domaćem ICT tržištu od ovog meseca postaje vrlo dinamično jer SBB postaje novi operator fiksne telefonije.  Novi igrač se potrudio da bude konkurentan i na ovom polju jer pretplata na ovu uslugu iznosi samo 390 dinara mesečno. Za ovaj iznos, pretplatnici mogu računati na:

– Neograničene besplatni razgovore u SBB fiksnoj mreži

– 100 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Srbiji i brojevima ka inostranstvu

– Besplatne napredne funkcije: identifikacija poziva, brzo biranje, prosleđivanje poziva, skrivanje identifikacije poziva, poziv na čekanju, govorna pošta

– Još 100 besplatnih minuta uz Trio paket sa digitalnom televizijom i internetom

Pored navedenih pogodnosti, su i niske cene poziva. U bilo koje doba dana i noći svi pozivi ka fiksnim mrežama u Srbiji su 1 din/min i 9 din/min za pozive ka mobilnim brojevima u Srbiji. SBB je sveo račune sa inostranstvom na polovinu, trećinu ili čak sedminu dosadašnjih, u zavisnosti od toga koju zemlju pozivate. Za najpopularnije inostrane destinacije, kao što su Nemačka, Austrija, Amerika, Kanada, Francuska, Mađarska i još 70 njih, cena je samo 6 dinara po minutu.

„Tržište fiksne telefonije, pa i samo korišćenje fiksnog telefona je pomalo zapostavljeno, jer nije bilo prave konkurencije. Ovo zanemareno tržište želimo da vratimo u fokus upravo dodatnim pogodnostima koje će naši korisnici imati. Fiksna telefonija u SBB-u će biti i jeftinija i sa sa besplatnim dodacima na pretplatu,“ rekla je Dragica Pilipović Čefi, generalni direktor SBB-a.

Izvor: SBB

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

 1. Voja Gašić
  30. November 2012. u 1:51

  Usluga je predviđena samo za korisnike koji koriste SBB kablovsku mrežu, tj. za korisnike koji su obuhzvaćeni SBB kablovskom infrastrukturom. Tamo gde nema mogućnosti za SBB kablovski priključak, ne može da se uvede ni telefon.
  Više informacija možete pročitati na http://www.sbb.rs/Telefonija/5364/Jeftina+fiksna+telefonija.shtml

 2. Dragana
  29. November 2012. u 20:08

  Da li je fiksna telefonija SBB vezana za kablovsku, ili zainteresovani koji nemaju mogucnost za kablovsku mogu biti korisnici ove mreze?


Asus


Gomex

Enjoy.ing

Twitter