SonyPlay Station 3 – FIFA 2010 World Cup turnir na sajmu fudbala

NagradeComTrade SHOP i GameS organizovali su turnir u FIFA 2010 World Cup na Sony PlayStation 3 konzoli, a pobednik koji putuje na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi je Mirko Stojanović.

Fudbalsko prvenstvo je sve bliže, fudbalska groznica je sve jača, pa ni ne čudi sjajna poseta Sajma Fudbala u beogradskom Expo centru. A u njemu su kompanije ComTrade SHOP i GameS organizovale FIFA 2010 World Cup turnir, gde je pobednik dobio priliku da uživo gleda svoje heroje na utakmici Srbija-Nemačka u Južnoj Africi.

Akcija ComTrade SHOP-a i GameS-a trajala je do 22. maja i omogućavala je svakom kupcu PlayStation 3 konzole da učestvuje u nagradnom turniru u FIFA 2010 World Cup za PS3 koji je održan u okviru Sajma Fudbala 22. Maja, u Ekspo centru na Novom Beogradu. Zabavno takmičenje je dalo učesnicima priliku da odmere snage sa prijateljima i drugim takmičarima, ali i da osvoje vredne nagrade koje obuhvataju i Sony PlayStation Portable (PSP) uređaj, kao i dres fudbalske reprezentacije Srbije. Ipak, glavna nagrada je rezervisana za pobednika velikog finala, koji je zbog svoje veštine i umeća osvojio putovanje na utakmicu Srbija-Nemačka koja se u Južnoj Africi održava 18. Juna. Ovako dobre nagrade privukle su veliki broj takmičara, za koje nažalost nije bilo mesta jer je turnir bio ograničen na 64 „elektronska fudbalera“.

Nakon celodnevnih mečeva po kup sistemu, kao najbolji izdvojio se Mirko Stojanović, koji je u finalu pobedio Denisa Ivaniša. Denis je kući otišao sa Sony PSP konzolom, a treće mesto je izvojevao Nemanja Smiljević, koji je osvojio originalni dres reprezentacije Srbije.

Detaljne informacije o samom turniru kao i fotografije sa istog možete pogledati na web adresama www.game-s.rs i www.comtradeshop.com.

Tagovi: , , , ,