N Central domination

Adobe Photoshop Camera zvanično dostupna besplatno na iOS-u i Android-u

Ukoliko ste tražili način da svoje Instagram selfije i objave podignete na viši nivo, Adobe ima rešenje. Adobe-ova besplatna aplikacija Photoshop Camera sada je dostupna na App Store-u i na Google Play-u.

PCPress.rs Image

Aplikacija donosi na telefon „filtere i efekte koji su vredni Instagram pažnje“, kao i nekoliko AI opcija, prilagođenih sočiva i Photoshop trikova. Kompanija Adobe je najavila aplikaciju u novembru na svojoj konferenciji Adobe Max i od tada je na public preview, međutim zvanična aplikacija je konačno od danas dostupna.

Fokus na korisnike društvenih mreža

Photoshop Camera je više usmerena prema korisnicima društvenih mreža i influenserima nego prema fotografima. Nema robusne funkcije za uređivanje poput aplikacije iPad Photoshop. Umesto toga, omogućava kretanje kroz filtere pre nego što snimite fotografiju. Koristi Sensei AI za prepoznavanje subjekta na fotografiji i može da preporučiti i automatski primeni prilagođavanja na osnovu tehničkog sadržaja fotografije (to jest dinamičkog raspona, tonaliteta, tipa scene i područja lica).

Funkcija Face Light optimizuje osvetljenje kako bi uklonila oštre senke. Aplikacija će prepoznati svaki predmet u grupnim selfijima kako bi uklonila izobličenje, a obećava i filtere kreirana od strane umetnika i influensera, poput Billie Eilish. Kako Adobe kaže, „brze popravke poput osvetljenja portreta i uklanjanja distorzija znače da možete da postavljate slike koje izgledaju kao da ste na njih potrošili mnogo više vremena nego što ste to zapravo uradili.“

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold 4 - Sve bolji i bolji!

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , ,