BIZIT 2022

Adria Security Summit dolazi u Zagreb kao dobrodošao gost

Nakon uspešno održanog sajma i konferencije u Beogradu Adria Security Summit powered by Intersec naredne će se godine, od 5. do 6. oktobra, održati u hrvatskoj prestonici Zagrebu. Mesto održavanja je Kongresni centar i paviljon 7 Zagrebačkog velesajma.

PCPress.rs Image

Dva dana poslovnog umrežavanja prilika su za brži oporavak regionalne sigurnosne i drugih industrija, razmenu iskustava i znanja te sklapanje novih partnerstava – sve ono po čemu je Adria Security Summit prepoznatljiv kao regionalni centar za B2B poslovanje.

Posebne pogodnosti koje Summit nudi uključuju podršku ulasku i širenju globalnih kompanija na lokalna tržišta, podsticanje stranih investicija te unapređenje poslovanja regionalnih firmi.

Šest uspešnih i dobro primljenih sajmova i održanih konferencija kao i dragoceno iskustvo organizacije jednog od prvih evropskih sigurnosnih događaja održanih uživo tokom pandemije – ovaj put vam želi ponuditi još više. Na Adria Security Summit 2022. gledaju s mnogo ambicija i željom da pomeraju granice u kvalitetu.

Zbog toga očekuju više od 100 izlagača i 2.000 učesnika iz regije i sveta, hiljade sastanaka i dvocifren broj medijskih i strukovnih partnera. Žele ove prednosti pretvoriti u pečat kvaliteta događaja, koji se kontinuirano širi izvan granica sigurnosti u jednako važne svetove interneta stvari, ICT-a, pametnih rešenja i drugih srodnih tehnologija.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, mesečna publikacija posvećena sigurnosnoj i srodnim industrijama, uz podršku kompanije Messe Frankfurt. Pratite na sajtu www.adriasecuritysummit.com sve vesti o Adria Security Summitu 2022. u Zagrebu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: