ERP 2024

Alternative za Google Drive koje treba da proverite

Google Drive je dostupan svakom korisniku Google naloga koji može da ga koristi za skladištenje bilo koje vrste podataka, kao što su fotografije, video snimci ili dokumenti.

PCPress.rs Image

Najbolji izbor za vas zavisi od vaših specifičnih potreba i preferencija

Korisnici dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje i mogu kupiti više ako im je potrebno.

U današnjem digitalnom dobu, rešenja za skladištenje u oblaku postala su sastavni deo naših života, čineći pogodnim skladištenje i pristup našim podacima sa bilo kog mesta. Iako je Google Drive popularan izbor, postoji nekoliko alternativa koje vredi istražiti i koje nude jedinstvene funkcije i mogućnosti. Evo nekoliko alternativa za Google Drive:

Dropbox: Dropbox je jedan od pionira skladištenja u oblaku, poznat po svojoj jednostavnosti i lakoći korišćenja. Nudi besprekornu sinhronizaciju fajlova na svim uređajima i platformama, što ga čini fantastičnim izborom za saradnju. Dropbox se takođe integriše sa raznim aplikacijama trećih strana, poboljšavajući njegovu funkcionalnost.

Microsoft OneDrive: Za one koji su duboko ukorenjeni u Microsoft ekosistemu, OneDrive je prirodan izbor. Besprekorno se integriše sa Windows i Microsoft Office aplikacijama, što ga čini idealnim za poslovne korisnike. Nudi velikodušnu količinu besplatnog prostora za skladištenje i plaćene planove sa dodatnim funkcijama.

Pročitajte i:  Google testira novi izgled donje trake za pretragu

Apple iCloud: Apple korisnici će pronaći iCloud kao besprekorno rešenje za čuvanje fotografija, video zapisa, dokumenata i još mnogo toga. Lako se sinhronizuje sa Apple uređajima i nudi funkcije poput Find My Device i rezervne kopije za iOS korisnike. Iako je usko vezan za Apple-ov ekosistem, možete pristupiti svojim iCloud podacima i na Windows-u.

Mega: Mega je usluga skladištenja u oblaku koja privatnost podataka shvata ozbiljno. Nudi end-to-end enkripciju, osiguravajući da vaši fajlovi ostanu bezbedni od radoznalih očiju. Sa izdašnom količinom besplatnog prostora za skladištenje i plaćenim planovima, Mega je odličan izbor za one koji cene i bezbednost i prostor za skladištenje.

Svaka od ovih alternativa za Google Drive ima svoje prednosti i karakteristike, tako da najbolji izbor za vas zavisi od vaših specifičnih potreba i preferencija. Bez obzira da li tražite besprekornu integraciju, robusne alate za saradnju, poboljšanu bezbednost ili pristupačnost, postoji rešenje za skladištenje u oblaku koje će zadovoljiti vaše zahteve.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,