ERP 2024

Amazon Prime Video će početi da prikazuje oglase 29. januara 

Ranije ove godine, Amazon je najavio planove da počne da emituje oglase u filmove i TV emisije koje se emituju sa njegove Prime Video usluge, a sada je kompanija otkrila određeni datum kada ćete početi da ih vidite: 29. januar. „Ovo će nam omogućiti da nastavimo da ulažemo u ubedljiv sadržaj i nastavimo da povećavamo tu investiciju tokom dužeg vremenskog perioda“, navela je kompanija u e-poruci kupcima o prelasku na „ograničeno oglašavanje“. 

PCPress.rs Image

„Cilj nam je da imamo značajno manje oglasa od linearne televizije i drugih provajdera striming TV-a. Od vas se ne zahteva ništa, i nema promene trenutne cene vašeg Prime članstva“, napisala je kompanija. Kupci imaju mogućnost da plate dodatnih 2,99 dolara mesečno kako bi nastavili da izbegavaju reklame. 

 Ostatak e-pošte sumira mnoge prednosti pretplate na Prime — bez sumnje pokušaj da se klijenti spreče da otkažu zbog ove odluke. Amazon Prime trenutno košta 14,99 dolara svakog meseca ili 139 dolara godišnje. (Prime Video se može pretplatiti pojedinačno za 8,99 USD mesečno.) Nova naknada za strimovanje bez oglasa donela bi Prime na nešto manje od 18 USD, a samostalni Prime Video bi povećala na nešto manje od 12 USD. 

Pročitajte i:  Audible i Amazon MGM - TV serije zasnovane na podkastu

 Amazon takođe vodi Freevee, besplatnu uslugu striminga sponzorisanu od reklama. U imejlu kompanije se napominje da će „sadržaj događaja uživo, poput sporta i sadržaja koji se nudi preko Amazon Freevee-a, nastaviti da uključuje oglašavanje“. 

 Ovaj potez dolazi jer konkurentske usluge striminga nastavljaju da povećavaju stope pretplate širom sveta. Mesečni troškovi Amazon Prime-a se ne menjaju, ali ako želite da sačuvate isto iskustvo koje imate danas počevši od 29. januara, na kraju ćete platiti više. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: