BIZIT plus

Motorola Razr je stigao u Srbiju!

Motorola Razr, prvi smartfon na preklop sa savitljivim ekranom, stigao je u Srbiju i od 15. aprila se može kupiti preko VIP operatora ili u slobodnoj prodaji u Gigatron prodajnim objektima. Svi zaljubljenici u vrhunski dizajn i tehnologiju u Srbiji mogu da kupe svoj primerak prvog pametnog telefona sa fleksibilnim displejom na preklapanje ekskluzivno u Gigatron prodavnicama, dok je VIP jedini operator u Srbiji koji u svojoj ponudi ima Motorola Razr telefon.

PCPress.rs Image

U odnosu na 2003. i godine kad je Razr “harao“ tržištem, novi model je pametan i sad dolazi sa prepoznatljivim i popularnim Android operativnim sistemom. Motorola je razvila i testirala više od 20 različitih prototipova tokom inicijalne faze istraživanja. Ispostavilo se da je najbolje rešenje upravo “školjka” dizajn, koji dobro pamtimo i koji smo voleli, jer je kompaktan i kao takav – idealan za nošenje, a uz to niste uskraćeni za doživljaj “velikog ekrana”, koji korisnici veoma vole.

Kvalitet izrade

Konstruisan koristeći vrhunski nerđajući čelik sa 3D Gorilla staklom, spoljna strana je dobro zaštićena, a opet, imate premijum osećaj u ruci. Poput originalnog, novi Motorola Razr je tanak i gladak, izbegavajući kontrast u bojama i materijalima, kako se ne bi narušio osećaj savršeno sinergičnog dizajna.

Pročitajte i:  Tecno Spark 20 Pro+: Lagani odskok

PCPress.rs Image

Pored toga, uređaj je premazan zaštitnim slojem, koji ga čini otpornim na vodu i štiti ga od prskanja. Sa ovakvim prodornim pristupom u dizajnu i tehnologiji, Motorola se trudi da postavi standarde za novu generaciju mobilnih uređaja, koji će očigledno naslediti ovaj model, a to znači samo jedno – možemo da očekujemo savitljive telefone iz ove poznate kompanije i u budućnosti!

Dok su pametni telefoni sve veći i veći, Razr je sve kompaktniji.

Specifikacije

Telefon ima Flex View OLED displej od 6.2 inča sa 21:9 odnosom strana ekrana (rezolucija 2142×876 piksela, oko 380 ppi). Ako je vreme da krenete, jednostavno presavijte svoj Razr kako bi ste prekinuli sadržaj i uživajte u njegovom savršeno ispoliranom i jednobraznom dizajnu, napravljenom baš po meri svakog džepa pantalona, košulje, sakoa ili majice.

PCPress.rs Image

Sa spoljne strane modela Razr nalazi se interaktivni Quick View displej od 2.7 inča (OLED, 600 x 800 piksela), koji vas obaveštava o svim bitnim informacijama u pokretu, omogućavajući da na taj način budete lako dostupni dok u isto vreme radite druge poslove. Bez otvaranja svog telefona vi možete da obavljate pozive, odgovarate na poruke, plaćate sa samo jednim pokretom, slušate muziku, pravite zadivljujuće selfije (jer je glavna istovremeno i selfi kamera), koristite Google asistenta ili pristupate podešavanjima, kao što su Bluetooth, Wi-Fi ili vaš kućni Hotspot.

Pročitajte i:  realme 12+: Plus koji daje više

Glavna, spoljašnja kamera je f/1.7 optike i ima rezoluciju od 16 MPx, sa EIS podrškom i Dual Pixel autofokusom. Podržano je i lasersko fokusiranje, a tu je i dvostruki LED blic. Unutrašnja kamera, smeštena u sićušni notch oko pOLED ekrana je rezolucije pet megapiksela, optike f/2.0 i ekran je podešen da se u trenutku fotografisanja koristi kao blic.

Telefon ima Snapdragon 710 čipset, uz 6 GB RAM-a i 128 GB memorije, zajedno sa baterijom od 2510 mAh, koja se brzo puni uz 15 vati TurboPower punjač, koji se isporučuje sa telefonom. Operativni sistem je Android Pie 9.0 sa mogućnošću nadogradnje, a Android 10 je logična i skora nadogradnja.

PCPress.rs Image

eSIM

Vip Mobile je jedini operator u Srbiji koji je u svoju ponudu uvrstio model Motorola Razr zahvaljujući svojoj jedinstvenoj podršci za eSIM. Motorola Razr ne koristi klasičnu SIM karticu, već potpuno novi eSIM standard. Kompanija je direktno u telefon ugradila čip koji ima funkciju SIM kartice, pa vam samim tim nije potrebna fizička SIM kartica.

Dostupnost i cene

Motorola Razr smartfon u Srbiji je u prodaji od 15. aprila. Cena uređaja bez ugovora iznosi 199.990 rsd i biće dostupan uz VIP tarifne pakete.

Facebook komentari: