Android na iPhone

Za one nostalgične koji su sa Android OS-a prešli na iOS kompanija Tendigi je predstavila futrolu (malo deblju doduše), koja vaš iPhone pretvara u Android telefon. Da, neki bi rekli: “Svetogrđe!”, bacili so preko ramena i izjurili napolje, ali pogledajte video na kojem je prikazano kako to radi.

 

Ideja iza ovog koncepta je malo kompleksnija za objasniti, ali u principu kućište u sebi ima Lemaker HiKey AOSP referentnu matičnu ploču sa osmojezgarnim procesorom, 64 GB memorije, bateriju, micro SD slot, USB, micro USB i HDMI portove na boku. Da stvar bude zanimljivija, kućište je odštampano na kućnom 3D štampaču, a ekran iPhone-a se koristi za prikaz slike. Na ovaj način, možete imati vaš “fensi” iPhone, ali istovremeno i Android, na kojem možete igrati igre, priključiti eksterni kontroler i veliki displej ako baš želite.

Očekujemo da će Tendigi, poznat po luckastim konceptima (Windows 95 na pametnom satu) ubrzo smanjiti dimenzije kućišta i predstaviti nešto što stvarno možete nositi sa sobom svaki dan.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Skriveni iPhone trik koji olakšava čitanje teksta
SBB

Tagovi: , , , , , ,