BIZIT 2022

Aplikacija koja vas podseća da dišete svaki put kada je 11:11

Breathe 11:11 je aplikacija koja vas podseća da dišete svaki put kada sat otkuca 11:11. Ova aplikacija je suptilan podsetnik da smo na pravom mestu, u pravom trenutku i da radimo pravu stvar. Čini se da je ovaj fenomen sinhroniciteta zaintrigirao puno ljudi koji su pokrenuli zajednice, facebook stranice i filmove koji govore o ovom i drugim sinhronim događajima. Postoje dve različite live verzije aplikacije Breathe 11:11 – Android (v1.0) i iOS (v2.0).

PCPress.rs Image

Sinhronicitet je zapravo niz više od jednog događaja koji se poklapaju jedni sa drugima i imaju ogroman značaj jedan na drugi. Ovi događaji se samo površno čine da su slučajni, međutim nikako nisu slučajnost.

Osnivači Breathe 11:11, Shayna Samuels i Glenn Turner, su tokom svog života toliko često primećivali 11:11 na svim mestima – na satu, računima i adresama, te su odlučili da pokrenu ovaj projekat. Breathe 11:11 je dostupan svima, i nema geografske, verske ili političke granice. Svesno disanje smanjuje anksioznost, stres i poboljšava odnose. Pozitivno razmišljanje eliminiše negativnost i pomaže nam da živimo srećniji i zdraviji život. S obzirom da živimo u stresnom vremenu gde se životni događaji veoma brzo odvijaju, nekada nam je potreban podsetnik kako bismo duboko udahnuli i opustili se.

Pročitajte i:  YouTube bi uskoro mogao da dozvoli korisnicima da zumiraju video snimke

Izvor: TruthTheory

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,