BIZIT plus

Apple će navodno ove nedelje predstaviti AirPods Pro 2

Apple se sprema da otkrije drugu generaciju AirPods Pro-a na svom „Far Out“ događaju, prema izveštaju Apple analitičara Mark Gurmana. Iako smo očekivali AirPods Pro 2 negde ove godine, ovo je prva čvrsta glasina koja ukazuje da bi mogli da budu lansirani ove nedelje.

PCPress.rs Image

„Novi AirPods Pro će ažurirati model koji je prvi put bio u prodaji u oktobru 2019. godine“, piše u Gurmanovom biltenu Power On. „Prošle godine sam prijavio da će novi AirPods Pro stići 2022, a sada mi je rečeno da će ove nedelje biti njihovo veliko otkrivanje.

Priča se da AirPods Pro 2 dolazi sa brojnim nadogradnjama, uključujući sledeću generaciju Apple-ovog H1 procesora. Takođe postoji potencijal za kvalitetniji zvuk korišćenjem Apple-ovog audio kodeka bez gubitaka (ALAC) koji u potpunosti odbacuje Bluetooth, ili dodavanjem podrške za Bluetooth 5.2, koji koristi LC3 kodek za efikasniji prenos zvuka. AirPods Pro 2 takođe može da usvoji dizajn vrha krila za uši koji je Beats Fit Pro sport, i mogao bi da dođe sa futrolom za punjenje koja emituje zvuk kada ga tražite pomoću Apple-ove Find Mi aplikacije.

Pročitajte i:  Apple prototip AI alata animira slike koristeći tekstualne opise 

Pored novih AirPods Pro-a, očekuje se da će Apple na svom događaju otkriti i iPhone 14 i trio novih satova, uključujući skupi „hrapavi“ model za sportiste koji se bave ekstremnim sportovima.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: