Ikotek

Apple krivi iOS 17, greške i aplikacije

Apple je priznao pritužbe korisnika da se telefoni iPhone 15 i 15 Pro pregrevaju, prenosi Forbes, ali je rekao da suprotno spekulacijama, to nema nikakve veze sa hardverskim dizajnom telefona. Forbes je primetio da je ažuriranje Instagrama već objavljeno sa verzijom 302, objavljenom 27. septembra, kako bi se rešili neki od problema.

PCPress.rs Image

Bloomberg primećuje da neimenovani portparol Apple-a posebno pominje Instagram, Uber i igru Asphalt 9 kao primere aplikacija koje bi mogle da dovedu do toga da uređaji „rade toplije nego inače

Apple takođe kaže da nema bezbednosnog rizika u vezi sa termalnim problemima, ali da drugi faktori, kao što su USB-C adapteri za napajanje sa punjenjem od više od 20 V i pozadinska obrada koja se dešava ubrzo nakon što se telefon vrati, mogu učiniti telefon toplijim od iPhone-a. korisnik je možda navikao.

Kompanija je dalje rekla za Forbes da ispravka, koja bi trebalo da dođe sa iOS 17.1, neće rezultirati smanjenim performansama, za šta su neki, poput analitičara Apple-ovog lanca snabdevanja Ming-Chi Kuo, rekli da je moguća.

Pročitajte i:  Apple se pridružuje kompanijama Meta i ByteDance u protestvovanju protiv EU

Apple je napravio neke velike promene sa iPhone 15 telefonima, uključujući novi A17 Pro čip napravljen od TSMC-ovog 3nm procesa i upotrebu titanijuma u ​​konstrukciji njegovog okvira. Čip i njegov novi šestojezgarni GPU bi trebalo da budu jedna od velikih prodajnih tačaka iPhone 15 Pro i 15 Pro Mac jer omogućavaju igrici da pokreće grafički intenzivne igre kao što je Resident Evil Village, što bi trebalo kasnije ove godine, sa vernošću skoro konzole.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *