TrendMicro

Apple nudi nove alate i usluge za mala preduzeća

Apple nudi dopunu usluga malim preduzećima širom SAD-a.

PCPress.rs Image

Fokus na male firme

Apple je nakon završenog beta testiranja ponudio nove usluge i alate malim preduzećima širom Amerike. Nove usluge nude popravku uređaja, skladištenje iCloud Drive, upravljanje uređajima. Nove usluge imaju za cilj da pojednostave upravljanje uređajima rastućih kompanija koje koriste Apple sisteme. Usluga takođe pomaže malim preduzećima da na lakši način povežu zaposlene kroz pojednostavljene lozinke i podešavanja.

Posebna ponuda je formirana za vlasnike preduzeća i IT menadžere. Apple nudi jedinstvene sisteme kreirane prema potrebama kompanije.

Ova novina je značajna za sve korisnike Apple usluga. Iako je Apple označen kao najpouzdaniji partner i jedan od najpoželjnijih u kompanijama, dugogodišnji klijenti su ukazali na propuste u radu ove kompanije. Višegodišnji klijenti su smatrali da Apple ima nedostatak u alatima i uslugama. Tako da promene koje je Apple doneo potiču iz slušanja potreba klijenata.

Ono što je njihove korisnike posebno obradovalo jeste nadogradnja i popravka uređaja. Iako su za sada ove usluge dostupne samo u Americi, verovatno će se uskoro pojaviti i u drugim delovima sveta.

Pročitajte i:  Apple i Samsung nadograđuju softver telefona u Indiji

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,