Auto Chess se vraća svojim korenima

Izdavač Auto Chess Dragonest se vraća svojim korenima jer je najavio spinoff za više igrača. Auto Chess je debitovao kao mod za Dota 2, jedan od najpopularnijih MOBA-a naslova na planeti.

PCPress.rs Image

Zmija jede svoj rep

Drodo Studio je objavio Dota Auto Chess mod u januaru 2019. pre nego što je kasnije te godine stvorio preimenovanu samostalnu verziju. Njegov uspeh podstakao je Valve da napravi sopstveni spinoff Dota 2 pod nazivom Dota Underlords. Riot Games se takođe uključio u akciju sa League of Legends automatskim šahom udaljavanjem Teamfight Tactics-a.

Najava Auto Chess MOBA možda ne bi trebalo da bude previše iznenađujuća, jer je Dragonest objavio druge MOBA igre. Izdavač će dovesti likove iz Auto Chess-a kao junake sa kojima možete igrati. Ostale karakteristike Auto Chess MOBA uključuju predmete koji se razaraju i dnevne i noćne cikluse. Ono što je bitno, jeste da ova igra neće imati nikakve mini i mikrotransakcije u igri, tako da novcem nećete moći da povećavate statistiku i sopstvenu snagu u igri, sve će biti bazirano na iskustvu, i naravno besplatno.

Auto Chess MOBA od početka će biti dostupan samo za mobilne uređaje, iako Dragonest nije razgovarao o detaljima izdanja. S obzirom na to da je samostalna verzija Auto Chess-a stigla na iOS i Android pre nego što je stigla u Epic Games Store i za PlayStation 4, ne bi trebalo isključiti mogućnost da MOBA na kraju dođe na računar ili konzole.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,