Top50 Glas publike

Android 11 stiže na Samsung Galaxy S10 seriju

Samsung naporno radi da donese novi Android do što većeg broja svojih telefona. Prošlog meseca je podelio raspored update-ova, a sada Android 11 donosi i na Galaxy S10 seriju, uz svoju One UI 3.0 nadogradnju. Prvi telefoni koji je dobijaju u Evropi su u Švajcarskoj.

PCPress.rs Image

Iako je sjajno što dolazi nova verzija, oni koji su uključeni u One UI 3.0 S10 beta testiranje bi trebalo da pripaze. Kada je Note 20 update stigao, neki od beta korisnika su ostavljeni da čekaju nedeljama pre nego što je novi OTA update stigao. Postoji mogućnost da se tako nešto dogodi i sa S10. U tom slučaju neke od testera će potencijalno taj update i zaobići, pa će biti primorani da pokušavaju force update putem PC-ja. Ukoliko imate Samsung-ovu Smart Switch PC aplikaciju, mogli biste da instalirate poslednji firmver za vaš telefon – nema garancije da će update tako brže stići, međutim ukoliko ste nestrpljivi, uvek možete da pokušate.

Za sada Samusng radi dobar posao sa update-om telefona. Nedavno je stigao i update za Samsung S20 FE uređaje, a za ostale – možda bude malo sporije ali će stići na sve uređaje sa liste.

Pročitajte i:  Uronite u svet beskrajnih opcija uz Galaxy ekosistem

Izvor: androidpolice.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,