Baby Yoda je sada Tamagotchi

Čudo je što je trebalo toliko dugo, ali Grogu, poznatiji kao Beba Yoda, sada je postao Tamagotchi.

PCPress.rs Image

Virtuelna igračka za kućne ljubimce omogućiće vam da se brinete o Mandalorijevoj ljupkoj polovini tako što ćete je hraniti čorbom od lignji i makaronima, igrati neke mini-igre i otključati gomilu odevnih predmeta. Ali pazite: očigledno „ako Grogu Tamagotchi hranite previše čorbe od lignji, lignje će skočiti na njega“. Uzimajući u obzir da je Groguova glavna osobina ličnosti „gladan“, ovo izgleda kao da se savršeno uklapa. Iako se čini da postoje neke mračne mogućnosti u zavisnosti od toga koliko dobro brinete o malom momku. Slogan glasi: „Da li ćete moći uspešno da negujete Grogua ili će ga Mračni vojnik prvo odvesti?“

Skromni Tamagotchi se ponovo oporavlja u poslednjih nekoliko godina, sa novim iteracijama koje sadrže kamere, pametni sat i brendirane verzije u rasponu od R2-D2 do BTS.

Bandai Namco kaže da će igračka Grogu biti dostupna za pretprodaju “uskoro” na Amazonu. Što se tiče Mandalorijanca, serija će se nastaviti sa trećom sezonom na Disney Plus u februaru 2023. U međuvremenu, najnovija serija Ratovi zvezda, Andor, počinje striming.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,