TrendMicro

Besplatne igre za ljubitelje horora

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Slain: Back From Hell i Rising Hell. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 13. oktobra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Slain: Back From Hell je arkadna igra s mnogo krvavih obračuna. Soundtrack se uklapa u jurnjavu po paklu, a staromodni momenti bude nostalgiju. Igrač kontroliše sudbinu Bathoryna, prokletog heroja koji je završio u ovom podzemnom svetu i pokušava da šest realma oslobodi od šest ozbiljnih boraca, opasnih neprijatelja. Odlična igra za oktobar, mesec horora.

I Rising Hell se uklapa u čekanje Noći veštica. Igrač pokušava da pobegne iz još jednog pakla, a jedini izlaz je iznad njegove glave. To znači da se napreduje vertikalno, a na putu sreće svakojake prepreke u obliku lasera, demona i drugih čudovišta.

Ljubitelji horora će se sigurno obradovati, a pozitivne ocene obećavaju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Slain: Back From Hell inače košta 9,99 evra, a The Rising Hell 7,99 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Store Is Closed: IKEA traži da se igra promeni
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *