Top50 Glas publike

BIZIT 2018: Digitalizovanim kvizom znanja do vrednih poklona

Kao i svake godine, pored poučnih i interesantnih predavanja, izlaganja i panela, na BIZIT konferenciji biće i kviz znanja. Kako bismo išli u korak sa današnjim vremenom i pratili naziv ovogodišnje konferencije “Industrija 4.0”, 7. i 8. novembra imaćemo digitalizovani kviz znanja!

PCPress.rs Image

Naime, ove godine planirano je ukupno deset izvlačenja za oba dana, to jest pokloni će se izvlačiti pet puta u toku oba dana. U digitalnom kvizu biće preko deset vrednih poklona, među kojima su gadžeti, pametni telefoni, monitori, mrežni uređaji, a poklone su obezbedili Radulović, Wiko, AOC i Sion Net.

Kviz znanja će funkcionisati na sledeći način: svi učesnici BIZIT-a će dobiti jedinstveni kod, kojim će se povezati na lokalnu BIZIT WiFi mrežu. Uz tehničku podršku Kimteca i Arube koja obezbeđuje rutere za indoor navigaciju, registrovaće se svi prisutni „kodovi“ u sali. Samo oni koji su trenutno prisutni u sali će biti u digitalnom bubnju, pri čemu postaju potencijalni dobitnici u izvlačenju vrednih poklona. Uslov za dobijanje poklona je tačan odgovor na jednostavno i interesantno pitanje, a vreme izvlačenja će biti iznenađenje.

Pročitajte i:  Samsung najavio prvi 8K ultrawide monitor

Stoga, naoružajte se znanjem, iskoristite najveću regionalnu biznis i IT konferenciju da se ponovite i osvojite neki novi gadžet. Vidimo se na petoj konferenciji u organizaciji PC Press-a.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,