BIZIT 2022

BIZIT 2021 predavači – Nataša Kovačević, zamenik generalnog direktora, Konvereks

Ove godine na BIZIT konferenciji predstavnica kompanije Konvereks, Nataša Kovačević, zamenik generalnog direktora, će govoriti o hibridnim i konvencionalnim rešenjima besprekidnog napajanja u data centrima. Predstaviće glavne osobine hibridnih sistema tokom čitavog njihovog veka eksploatacije – od puštanja u rad, korišćenja i testiranja do budućeg proširenja.

PCPress.rs Image

Hibridna rešenja se napajaju sa mreže/agregata, a na svojim izlazima imaju AC i DC sabirnice, to jest napajaju jednosmerne i naizmenične potrošače. Ovakva rešenja su jednako pouzdana kao konvencionalna, ali su efikasnija. Izbegavaju se AC/DC konverzije, s obzirom da se većina IT potrošača napaja jednosmernom strujom.

U dva oficijelna dana konferencije BIZIT očekuje vas preko 50 eminentnih predavača i mogućnost da razmenite iskustva i primere iz prakse sa predavačima i kolegama. Ove godine ćemo se potruditi da pokažemo na koje je sve načine moguće pridobiti nove i zadržati stare klijente na turbulentnom tržištu koje svake godine postavlja neke nove zahteve. Videćemo kako je pandemija uticala na odnos kompanija prema klijentima, ali i kako su korisnici promenili svoja očekivanja.

Na BIZIT‑u se trudimo da prenesemo uspešne priče i korisnika i dobavljača, kako bi svaki dobar glas dobio priliku da se daleko čuje. Klijenti BIZIT‑a su uspešne IT firme koje nude svoje usluge, ali i uspešne kompanije koje koriste IT usluge i proizvode i trude se da pronađu najbolja rešenja za svoje poslovanje. U proteklih sedam godina na konferenciji je učestvovalo preko 7000 polaznika i održano je preko 500 predavanja na različite teme u vezi poslovanja i IT‑ja. Zakazali smo preko 1000 sastanaka i kumovali nebrojenim poznanstvima i sklopljenim poslovima.

Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: