Canon na sajmu Drupa 2016 postavlja nove standarde digitalne štampe

Na sajmu drupa 2016 (Messe Düsseldorf, od 31. maja do 10.  juna 2016, paviljon 8a, štand B50), Canon Europe predstavljajući inovacije iz svog bogatog i sve većeg portfolija, pokazuje kako može da pomogne isporučiocima usluga štampe da iskoriste sve potencijale svog poslovanja

Canon-Logo

Na Canonovom štandu na sajmu drupa 2016. mogu da se vide primeri iz čitavog portfolija Canonovih rešenja za produkcijsku štampu, i to integrisanih s više od 25 različitih stvarnih proizvodnih procesa od kojih mnogi obuhvataju složenu varijabilnu obradu podataka i završnu obradu. Posetioci mogu da pronađu inspiraciju za svoje kompanije među više od 300 pojedinačnih primena štampe, čime se ilustruje postojeća bogata lepeza mogućnosti za kompanije koje se bave štampom radi razlikovanja i proširenja njihove ponude.

 

Tehnološke inovacije

Na celom štandu su vidljiva Canonova stalna ulaganja u istraživanje i razvoj jer se na njemu može naći bogata ponuda proizvoda nove generacije iz svih područja portfolija. Svaki novi Canonov proizvod predstavljen na sajmu drupa 2016 odražava fokus kompanije na podršku isporučiocima usluga štampe u pružanju optimalnog kvaliteta, poboljšane svestranosti medija i povećane produktivnosti.

Pročitajte i:  Snimajte dalje i beležite šire pomoću Canon-ovih novih RF objektiva

Izdvajamo neke ključne inovacije među Canonovim proizvodima:

 

  • globalno predstavljanje ink-jet štamparske mašine s beskonačnom trakom Océ ColorStream 6000 Chroma s novim mastilima Chromera i uz proširenje mogućnosti uređaja prema visokokvalitetnim primenama u grafičkim umetnostima;
  • globalno predstavljanje uređaja Canon imagePRESS C8000VP koje je usledilo nakon uspešnog predstavljanja modela imagePRESS C10000VP s vrha ponude u jesen 2015. – taj uređaj nudi najveću produktivnost u korišćenju tonera sa širokim rasponom medija;
  • globalno predstavljanje nove opcije ColorGrip i novih mastila za ink-jet štamparsku mašinu Océ VarioPrint i300, čime se omogućava visokokvalitetna reprodukcija u boji na standardnim ofset medijima s premazom;
  • globalno predstavljanje serije plotera širokog formata Océ Arizona 2200 zajedno s nedavno predstavljenim serijama Océ Arizona 1200 i Océ ColorWave 910;
  • prvo predstavljanje beskonačne ink-jet štamparske mašine Océ ImageStream 2400 na jednoj javnoj priredbi; ovaj uređaj je optimizovan za štampu na standardne ofset medije, a predstavljen je u februaru 2015.

Biće predstavljeni i neki sistemi koji oslikavaju Canonovu sve veću ponudu rešenja za 3D ispis i nakon Canonovog nedavno sklopljenog partnerstva s kompanijom Materialise funkcionišu sa softverom Materialise Magics u proizvodnim procesima.

Pročitajte i:  Canon lansira PRISMAprepare Go aplikaciju namenjenu malim štamparijama

Posetioci sajma drupa 2016 imaće i priliku da prvi vide predstavljanja Canonovog prototipa produkcione ink-jet mašine za fototisak sledeće generacije naziva Voyager. Ova B2+ štamparska mašina koja je još uvek u razvoju ima potencijal da postavi nove standarde u kvalitetnoj ink-jet foto-štampi.

Poslovna transformacija 

Radi lakšeg snalaženja za posetioce, Canon je podelio svoj štand u sedam jasno razgraničenih zona, čime se odražavaju Canonove korisničke delatnosti: komercijalna štampa, poslovna komunikacija uključujući transakcijsku i direktnu poštu, izdavaštvo koje obuhvata knjige, časopise i novine, oglašavanje i kreativne delatnosti, funkcionalnu/industrijsku štampu uključujući i 3D, pakovanje i fotografski proizvodi.

U svakoj od sedam zona štanda mogu uživo da se vide proizvodni procesi koji demonstriraju kako Canon preko svojih bliskih i dugoročnih partnerstava s isporučiocima usluga štampe može da podrži razvoj inovativnih poslovnih modela koji će im pomoći da zadovolje promenljive potrebe korisnika.

Na sajmu drupa 2016 najavljena su i nova partnerstva s kompanijama Plockmatic i BDT. Rešenja iz obe kompanije predstavljena su na Canonovom štandu uz Canonove produkcione štamparske mašine u boji Canon imagePRESS.

Pročitajte i:  Automatizacija za povećanje produktivnosti štampanja

Centar za rešenja i konsultacije u samom srcu štanda nudi uvid u dubinu Canonove tehničke stručnosti i bogatstvo ponude rešenja, uključujući proizvodne procese, upravljanje bojom i alate za razvoj poslovanja.

 

Izvor: Canon

Facebook komentari:

Tagovi: , ,