Crash Bandicoot dobija mobilnu igru

Crash Bandicot ovih dana doživljava svoju reinkarnaciju u vidu modernih igara za platforme na kojima se do sada nije pojavljivao. Popularna igra za Sony, koje se sećaju svi oni koji su igru igrali ranih 2000-ih, dolazi u verziji za Android operativni sistem, sa svojim groznim narandžastim likom, Crashom.

crash bandicot 4

Na igri radio King, kreator Candy Crush Saga

Crash Bandicoot igra za Android i iOS dolazi nam iz studija koji je radio i igru Candy Crush Saga. U novoj igri, igrači su zaduženi da spreče antagonistu serijala doktora Neo Korteksa da preuzme kontrolu nad multiverzumom. Neće biti potrebno da igrate kao titularni lik, zato što ćete moći svog Bandicoota da modifikujete i unapređujete dok napredujete kroz već poznate faze i borite se sa neprijateljima iz prošlih ratova.

Igra će se igrati u modu kao što je Temple Run, gde igrači mogu prstom levo ili desno po ekranu pomerati svog lika, kako bi sakupili novčiće ili izbegli jame i prepreke. Međutim, da ova igra nije samo klon već postojećeg žanra, govore i podaci da će igra kroz svaki sledeći nivo otvarati nove mogućnosti za pravljenje oružja, projektile koje možete koristiti protiv neprijatelja. U traileru se takođe vidi da će igra moći da se igra sa prijateljima u multiplayer režimu.

Još uvek nema trenutnih podataka o tome kada će igra krenuti, ali Android korisnici mogu već sada da se registruju za igru kroz Google Play prodavnicu ili preko sajta same igre. Ovo je drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine, nakon sedmogodišnje pauze. Prošlog juna je potrvđeno da će konačno stići pravi nastavak popularnog hita iz 1998. godine – Crash Bandicoot: Warped, a izlazak se očekuje 2. oktobra ove godine.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: