BIZIT plus

Crucible se vraća u zatvorenu beta fazu

Amazonov studio za razvoj video igara Relentless odlučio je da nakon kraćeg puštanja igre Crucible, vrati ovu besplatnu pucačinu u zatvorenu beta fazu, nakon priznanja da je igra lansirana pre nego što je zaista bila spremna za to.

Crucible se vraća u zatvorenu beta fazu

U zvaničnom blogu objavljenom u utorak, vođa franšize Colin Johanson rekao je da je sada fokus na pružanju najboljeg mogućeg iskustva za igrače, i da će zbog toga morati da ode u zatvorenu beta fazu, kako bi bile izvršene velike izmene.

Priznanje neuspeha igre Crucible

Korak na koji se Amazon odlučio veoma je zapanjujuć, smatraju kritičari. Povlačenjem igre Crucible u zatvorenu beta fazu znači priznanje Amazona da su ozbiljno pogrešili. Ova igra kombinuje elemente MOBA igara sa žanrom herojskih pucačina, ali usled veoma konkurentnog tržišta za PC igre, koje uključuje brojne popularne naslove poput Valoranta, League of Legends i Overwatch.

Iako je Crucible doneo neke inovacije kada je u pitanju ovaj žanr, nedostatak sveukupne originalnosti igara, grozni likovi i borbeni stilovi učinili su je prosto zaboravljivom. Igra je doživela i krizu identiteta, jer pokušava da bude više stvari odjednom, a žanrovski i dalje nedefinisana. Iako su prošlog meseca izašli različiti modovi, studio nije dao dovoljno vremena da ispravi osnovne probleme i učini igru privlačnijom novim igračima. Zbog svega navedenog, igra odlazi u zatvorenu beta fazu, a biće dostupna samo igračima koji je već igraju.

Pročitajte i:  FTC istražuje investicije Microsoft-a, Amazon-a i Alphabet-a u startup kompanije za AI

Izvor: The Verge

Facebook komentari: