Top50 Glas publike

Da li je Amazon Crubicle konkurencija igri Fortnite?

Amazon je u našim glava do sada bio uglavnom sinonim za brzu dostavu, najveću e-prodavnicu na svetu i Amazon Kindle, uređaj za čitanje e-knjiga. Sada se to može promeniti, jer su iz kompanije rešili da čvrsto upadnu na tržište video igara.

amazon crucible konkurencija za fortnite

Crucible kao konkurencija igri Fortnite

Možda im Amazon Alexa i Amazon Kindle, kao i drugi uređaji nisu dovoljni. Možda ne žele da se zadovolje samo jednim tržištem. Ko će ga znati. Bilo kako bilo, Amazon je rešio da uđe na tržište video igara, i to u klasi najkvalitetnijih. Amazon Crucible preti da postane prava konkurencija igri Fortnite, koja je ovih dana ostala sama na tronu najigranijih igara na svetu u poslednjih par meseci.

Ono što je dobro za većinu igrača jeste da je igra namenjena za PC, ali i to da je besplatna za igranje. Predstavlja kombinaciju Overwatch-a, Gears of War i League of Legends. Iz Amazona su rekli da je budžet za igru bio ogroman, ali i to da se nadaju takmičenju sa najvećima, Apex Legends i Fortnite-om.

Pročitajte i:  Otkazi u Google, Microsoft-u i Amazonu

Predstavnici Amazona objasnili su da su pri odlučivanju kakvu igru da naprave odlučili da oslušnu publiku sa Twitch-a, i da vide šta je ono što je njima zabavno da gledaju. Ako ima gledalaca, ima i publike, ali i interesovanja za ozbiljnim igranjem. Smatraju da bez ova dva faktora nema uspeha jednoj video igri, ali i to da će konačan sud o igri i njenom kvalitetu na kraju dati igrači i publika, kada bude konačno izašla na tržište.

Izvor: BBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: