Digitalna transformacija auto-industrije (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu između ostalog možete pročitati review automobila, Volkswagen Passat GTE plug-in hibrid, kog smo imali prilike da provozamo i testiramo! Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

Automobilska industrija jedna je od najvećih industrija koje se bave podacima. Rastući trend mobilne tehnologije i stvari poput veštačke inteligencije, mašinskog učenja i interneta stvari, između ostalog, dovele su automobilsku industriju u stanje disruptivne tranzicije. S tim u vezi, proizvođači automobila suočavaju se sa brzim promenama potreba kupaca jer sada zahtevaju digitalno unapređeno iskustvo.

 

S tim na umu, automobilska industrija je primorana da uključi tehnološku ponudu. Ovo je započelo novi put budućih automobilskih trendova koji će oblikovati budućnost automobilske industrije. Budući da smo već u 2020. godini, kompanije za digitalnu transformaciju imaju zadatak da stvore nešto efikasno ili produktivno, poput aplikacija za automobilsku industriju, tako da kupci mogu da imaju besprekornu povezanost sa uslugom.

U specijalu možete pročitati:

  • Bosch SoftTec – Tradicija na krilima modernih softverskih tehnologija
  • Satwork – Vozite ekonomično
  • Review: Volkswagen Passat GTE – Vesnik budućnosti
Facebook komentari:
Pročitajte i:  Televizori i ekrani velikog formata 2020 (Besplatno izdanje)
PC-Auto

Tagovi: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.