ERP 2024

Veliki ekrani – šlag na torti radnog prostora

Savremene kompanije nastoje da povećaju produktivnost zaposlenih i poboljšaju komunikaciju između timova u različitim delovima sveta, a za to su im potrebni alati koji objedinjuju vrhunski kvalitet slike i najnovije aplikacije za razmenu, pregled i uređivanje sadržaja.

PCPress.rs Image

Dizajn modernih poslovnih prostora teži razvoju open space koncepta, u vidu zona za okupljanje zaposlenih sa ciljem razvijanja timskog rada, razmene i obrade podataka, brainstorming-a ili komunikacije s kolegama. Ovi prostori opremljeni su najsavremenijim tehnologijama koje omogućavaju nesmetan rad. Neizostavan deo modernih poslovnih prostora su i veliki ekrani, koji ne služe samo za ukras – daleko od toga! Reč je o modernim tehnološkim rešenjima koja olakšavaju komunikaciju, kolaboraciju, sve vrste zajedničkih aktivnosti zaposlenih i pride – vizuelno deluju veoma atraktivno. Upoznajmo neka od najboljih rešenja.

NEC InfinityBoard – All-In-One rešenje za kolaboraciju

Efikasno kreirajte, sarađujte i komunicirajte uz samo jedan All-In-One uređaj NEC InfinityBoard, dovoljno fleksibilan da se prilagodi zahtevima svake kompanije ili organizacije. Savremene poslovne prilike iziskuju visoku fleksibilnost s ciljem maksimizacije produktivnosti, naročito kada je reč o timovima koji funkcionišu s različitih, udaljenih lokacija. Njima je potrebna moćna, savremena poslovna alatka kojom bi mogli da pokreću najnovije aplikacije, dele sadržaje ili rade na zajedničkim projektima.

NEC InfinityBoard je dizajniran da podrži rad više prezentera, kao i rad velikih grupa učesnika s daljinskim pristupom. Jedno je od najboljih rešenja za kolaboraciju koje omogućava organizacijama da koriste bilo koju VC platformu po svom izboru, kao što su GoToMeeting, Zoom ili Skype for Business uz laku integraciju sa softverom po sopstvenom izboru.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

PCPress.rs Image

Kao kombinacija otvorene platforme i računara sa instaliranim OS Windows 10 Professional, predstavlja rešenje koje može bez ograničenja da se prilagodi svakom softveru, video-konferencijskoj aplikaciji, operativnoj platformi ili infrastrukturi.

NEC InfinityBoard je prilagodljiv i poseduje mogućnost nadogradnje, a jedna od glavnih prednosti jeste to što OPS računar može da se konfiguriše pre instalacije. Ugrađeni PC poseduje mogućnost nadogradnje, što ovaj monitor čini sigurnom investicijom s niskim troškovima održavanja.

Značajna karakteristika je i visok stepen modularnosti, te potpune otvorenosti, tako da na njemu mogu da se instaliraju i pokrenu sve vrste softvera, te na taj način korisnici mogu da zadrže visok stepen fleksibilnosti, kombinujući dobro poznate korporativne alatke i široko dostupne moderne aplikacije koje se sve češće koriste u svrhe poslovne komunikacije. NEC InfinityBoard je dizajniran da „jednostavno – radi! Podržava sve scenarije, uključujući više prezentera, manje i veće grupe učesnika sastanaka s daljinskim pristupom, potrebe video-konferencija itd.

PCPress.rs Image

Korisnici pored dijagonale mogu da se opredele i za poziciju kamere, vid kačenja na zidni ili podni nosač, kao i audio-rešenja.

NEC InfinityBoard dostupan je u opsegu dijagonala od 55’’, 65’’, 75’’ i 86’’.

Clevertouch UX Pro – moćni 4K touchscreen monitor

Clevertouch UX Pro je moćan alat za korporativnu primenu, bilo da se radi o sastanku u Huddle Room-u, tradicionalnoj sali za sastanke ili razgovoru s kolegama sa udaljenih lokacija. Razmenjujte sadržaje s bilo kog uređaja, na bilo kojoj platformi i koristite sve programe, softvere i aplikacije na koje se oslanja vaša kompanija. Povećajte produktivnost i efikasnost sastanaka.

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije

PCPress.rs Image

Clevertouch UX Pro dizajniran je kao All-In-One uređaj namenjen za aktivnu primenu unutar korporativnog ekosistema. Omogućava daljinsko upravljanje s neograničenim brojem uređaja u tablet modu, kao i funkciju bele table sa prepoznavanjem rukopisa.

Kada nije u upotrebi na sastanku, nalazi primenu i kao monitor za Digital Signage na kome možete da prenosite poruke, obaveštenja i važne informacije uz CleverMessage aplikaciju. Dizajniran je kao alatka za kolaboraciju u realnom vremenu, s ugrađenim računarom koji se oslanja na Intel Core i5 i Core i7 procesore osme generacije, koristi SSD skladište i do 16 GB RAM-a, zahvaljujući čemu će s lakoćom pokretati sve poslovne alatke koje su vam potrebne.

PCPress.rs Image

Ovaj jedinstveni sistem poseduje i funkciju zakazivanja sastanaka. Uz Outlook 365 i MS Exchange kalendare prikazuje termine zakazanih sastanaka, kao i raspoloživost sala za sastanke. Na raspolaganju je i Clevershare aplikacija koja je besplatna za preuzimanje, i potpuno kompatibilna sa Android, Windows, iOS i Chrome uređajima. Do 50 uređaja se može povezati istovremeno s Clevertouch ekranom i razmenjivati i deliti sadržaje – slike, video ili audio. Prezenter ima potpunu kontrolu nad onim što se deli i može da simultano prikaže ekrane četiri različita uređaja, što dodatno podstiče kolaboraciju i zajednički rad unutar radne organizacije ili kada je reč o đacima ili studentima u sali koji prisustvuju predavanju.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

Otkrijte budućnost tehnologije radnog prostora uz Clevertouch UX Pro dostupan u opsegu dijagonala od 55’’, 65’’, 75’’ i 86’’.

AVER EP65 – interaktivni monitor sa integrisanim Zoom Rooms

Povećajte poslovnu produktivnost uz AVER EP65 All-In-One interaktivni monitor, koji pojednostavljuje sva komplikovana podešavanja i omogućava početak sastanka samo na klik, u svakom trenutku, uz minimalne troškove održavanja.

PCPress.rs Image

AVER EP65 opremljen je prenosivim PC modulom sa ugrađenim Windows 10 operativnim sistemom sa integrisanim Zoom Room softverom. Omogućite zaposlenima kreativnu razmenu ideja, efikasnu kolaboraciju, razmenu i obradu sadržaja ili multitasking na podeljenom ekranu uz 4K touch panel koji podržava do 20 istovremenih dodira.

Održite sastanke i sa udaljenim saradnicima kao da se nalazite u istoj prostoriji uz 4K rezoluciju za besprekoran video i odličan kvalitet zvuka. Sve što je potrebno da bi se AVER EP65 instalirao i pokrenuo jeste priključivanje jednog jedinog kabla za napajanje, eliminišući potrebu za komplikovanim kros-platformskim rešenjima i prilagođavanjima, što štedi vreme za pripremu ili održavanje sastanaka.

PCPress.rs Image

Sastanci s partnerima i kolegama dobijaju novu dimenziju uz AVER EP65 zahvaljujući ugrađenom Sony Exmor 4K CMOS senzoru, te sistemu mikrofona sa čak 13 elemenata, zahvaljujući čemu su obezbeđeni kristalno čisti nivoi slike i zvuka u svakoj prilici.

Ne postoje granice za AVER EP65, dostupan u dijagonali od 65’’.

Korisna adresa: dvs.rs

Facebook komentari: