Direct Link: BitDefender 2010

image002 BitDefender Total Security 2010 nudi najviši nivo zaštite za krajnje korisnike, veću brzinu rada i nekoliko novih i praktičnih mogućnosti.

Po prvi put se uvode korisnički profili koji omogućavaju da se BitDefender softver brzo i lako prilagodi realnim potrebama korisnika. Nova je i napredna aktivna kontrola virusa koja otkriva nove i nezabeležene pretnje, a proces skeniranja je unapređen da bi skeniranje na zahtev bilo efikasnije.

Prednost paketa “Total Security” u odnosu na ostale iz BitDefenderove ponude ogleda se u dodatnim alatima za održavanje sistema, uključujući izradu rezervnih kopija, čime se uz malu razliku u ceni dobija dodatna funkcionalnost, a eliminiše potreba za naknadnim investicijama u esencijalne uslužne programe koji su praktično svima potrebni.

BitDefender u verziji 2010 ima unapređen sistem za skeniranje koji posao skeniranja “na zahtev” obavlja dvostruko brže nego što je to bilo u prethodnoj verziji. To je moguće zato što BitDefender sada ne skenira iznova datoteke za koje je utvrđeno da su bezbedne. BitDefender vodi bazu podataka o dokazano bezbednim datotekama, koja se neprestano ažurira preko Interneta.

Pročitajte i:  D-link EAGLE PRO AI Series Wi-Fi 6 pametni ruter

Active Virus Control je naziv nove tehnologije za nadzor programa koji se izvršavaju na računaru korisnika, uočavajući indikativne aktivnost koje su karakteristične za viruse i ostale zloćudne programe. Ako sistem aktivne kontrole virusa utvrdi određenu količinu “indikatora”, program koji ih izvodi se proglašava za štetne.

U sklopu modula za roditeljski nadzor, sada postoji mogućnost dobijanja izveštaja o tome koje sajtove posećuje dete kada koristi računar. Roditelj može da dobije e-mail notifikacije za svaku od aktivnosti njegovog deteta na Internetu.

Tu je i opcija za kontrolu vremena u kojem su deci dostupne određeni programi (igre).

Za više informacija o novoj verziji Total Security proizvoda otvorite ovaj link.

Nova unapređena verzija BitDefender antivirusnog softvera spremna je za preuzimanje sa Interneta i mogu je instalirati svi korisnici bilo koje starije verzije BitDefendera, kupljene u OEM verziji posredstvom distributivne mreže kompanije Direct LInk.

Linkovi za preuzimanje nove verzije Bit Defender 2010 softvera:

clip_image001[8]BitDefender Total Security 2010 clip_image001[10]BitDefender Internet Security 2010 clip_image001[12]BitDefender Antivirus 2010
Pročitajte i:  Starlink: Bogatiji za 10 hiljada korisnika

Direct LInk

Facebook komentari:

Tagovi: ,