Disney – dokumentarac o Stan Lee-ju 2023.

Disney će objaviti dokumentarac o stripovskom titanu Stan Lee-ju 2023. godine, kao originalni naslov za svoj Disnyi Plus striming servis. U objavi, kompanija je rekla da se vest objavljuje jer bi to bio njegov 100. rođendan .

PCPress.rs Image

Lee je slavno imao kameje u skoro svakom filmu Marvel Cinematic Universe, od kojih su neke prikazane u Disney – jevom trejleru za najavu. Naravno, pre filmova bio je poznat kao osoba koja je pomogla u pisanju priča na kojima su zasnovane; Disney-jev post navodi ga kao kokreatora likova kao što su Spajdermen, Iron Man, Thor, Crna udovica, Scarlet Witch, Ant-Man i Osvetnici.

Disney  je često koristio svoju uslugu striminga da bi objavio sadržaj koji je povezan sa sopstvenom istorijom i detaljima iza scene; Mandalorian, Frozen 2 i VandaWision su dobili dokumentarne filmove, kao i inženjeri koji dizajniraju tematske parkove kompanije. Verovatno će kompanija podeliti datum objavljivanja dokumenta Stan Lee u nekom trenutku sledeće godine. Ako ne želite da čekate do tada da pogledate dokumentarac film iz 2010.

Pročitajte i:  Disney+ staje na put deljenim nalozima

Izvor: TheVerge

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,