Elon Musk generator imena

Elon Musk i Grimes oborili su internet kad su otkrili da će nazvati svoje novorođenče X Æ A-12 – ime toliko zbunjujuće da je CEO kompanije Tesla morao da ode u Joe Rogan-ov podkast da ga objasni (čak i nakon što je Grimes to već učinila na Twitter-u).

PCPress.rs Image

Developer Richard Reis smatrao je da postoji nedostatak nerazumljivih imena, pa je kreirao generator Elon Musk imenaalat koji predviđa kakvo bi bilo vaše ime da je milijarder vaš otac.

Sve u svemu, Musk koji će uskoro biti uhapšen (jer je otvorio Tesla fabrike uprkos lokalnim zakonima) rekao je Joe Rogan-u da je njegov jedini doprinos ovom slavnom imenu „A-12“ deo, prethodnik njegove omiljene letelice, SR-71 Blackbird. Ostalo je bila ideja njegove partnerke Grimes. U svakom slučaju, i Grimes takođe zaslužuje deo krivice.

Elonifikujte svoje ime

Da se vratimo na generator: Jednostavno unesite svoje ime i alat će ga odmah pretvoriti u njegov Musk-Grimes oblik. Na primer, Jack postaje J λ C-K, Melinda se pretvara u M ΞLι N-D4, a Anatolij se pretvara u A πλTΦ L-1Y. Shvatate već obrazac.

Pročitajte i:  Elon Musk kupio kartu za putovanje u svemir

Ovo je sve zabava i igra, ali da vidimo šta se dešava kada se generator stavi na ultimativni test, ime svih imena: X Æ A-12.

PCPress.rs Image

Razočaravajuće, čak se i generator zbunjuje ovde. Možda je problem sa spejsom u X Æ  A-12 . Šta se dešava ako ih uklonimo?

PCPress.rs Image

Malo manje, ali ipak razočaravajuće. U svakom slučaju, možete proveriti šta bi bilo vaše međudimenzionalno ime klikom ovde.

Izvor: TNW

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,