BIZIT Seminar

Epic Games: Dve igre na poklon

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Saints Row IV Re-Elected i Wildcat Gun Machine. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 15. decembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Saints Row IV Re-Elected je svoje junake doveo u Belu kuću, a baš u trenutku kad je Zemlja napadnuta. Jedina nada su supermoći i neobično oružje, pa su borci za slobodu poput Supermena i drugih heroja koji su brži od metka i snažniji od lokomotive. Blesave borbe su u centru blesave priče, a igra ne prija svima – mišljenja su pomešana, pa je jedni vole, drugi pak nisu oduševljeni.

Druga na spisku je igra Wildcat Gun Machine, a u pitanju je niz okršaja sa svakojakim čudovištima. Sve je brzo, boje su jake, a cilj je da se roboti oslobode od demonskih vladara. Neprijatelji su pažljivo planirani, pa ništa u igri nije nasumično – svaki je smišljen tako da se igra postepeno komplikuje, što na kraju stvara utisak da je svet jedna velika slagalica, lavirint u kojem je izlaz dobro sakriven.

Pročitajte i:  Blizzard video igre nedostupne u Kini

Ljubitelji strategija, ali i oni koji sanjaju borbe u boji, će se sigurno obradovati, a solidne ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Saints Row IV Re-Elected inače košta oko 20 evra, a Wildcat Gun Machine oko 15 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,