BIZIT Seminar

Epic Games Store uvodi pravi sistem za ocenjivanje igara

Epic Games je svojoj prodavnici dodao dugo očekivanu funkciju, ocene korisnika. Kompanija će nasumično ponuditi igračima priliku da postignu pogodak nakon što završe sesiju igre. Na ovaj način će se obezbediti da te ocene budu od ljudi koji zaista igraju igrice.

Epic Games Store uvodi pravi sistem za ocenjivanje igara

Epic Games Store olakšava igračima izbor pri kupovini

Ukupna ocena će se izračunati na osnovu rezultata igrača i to će se pojaviti na stranici Epic Games Store. Cilj je, naravno, pomoći korisnicima da shvate da li je igra vredna igranja. Stranice prodavnice su već imale kritike kako bi pomogle igračima da donesu odluku da li da kupe ili preuzmu neku od igara. Pored toga, Epic vas može zamoliti da odgovorite na anketu nakon sesije igre. Postoji širok spektar pitanja, uključujući i to da li je igru bolje igrati sa timom ili koliko je borba izazovna.

Kompanija će koristiti podatke iz anketa za pravljenje oznaka za stranice prodavnice. Na kraju, oznake će se koristiti na stranicama kategorija i za kreiranje kategorija zasnovanih na oznakama za početnu stranicu. Ideja je da se poboljša vidljivost i pomogne ljudima da bolje razumeju šta mogu da očekuju od igre. Takođe, Epic Online Services sada nudi preklapanje koje može da spoji Steam i Epic Games liste prijatelja i pomogne igračima da pronađu svoje prijatelje, pošalju zahteve za prijateljstvo i uskoče u sesije za više igrača sa pozivnicama u igri na više platformi.

Pročitajte i:  Epic opet poklanja: Borbe u drugom univerzumu

Izvor: Engadget

 

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: