Top50 Glas publike

Epson na Grafima 2017: Štampa bez granica

Kompanija Epson se na sajmu Grafima po prvi put našla na sopstvenom štandu, na kome je ugostila učenike beogradske Škole za dizajn koji su izložili svoje radove odštampane na Epsonovim uređajima. Na štandu kompanije je predstavljen i asortiman Epsonovih štampača za velike formate (LFP), kao i široka paleta materijala na kojima je moguće štampati pomoću Epsonovih uređaja.

PCPress.rs Image

Ispred kompanije Epson na sajmu su govorili Akim Bukmakovski, Regional Sales Manager for Commercial & Industrial Printing for Eastern Europe, Balkan, Greece & Turkey u kompaniji EPSON Europe B. V. i Marko Đurić, Epson Business Account Manager Balkans Area za LFP & BS uređaje.

Epson je najavio saradnju sa beogradskom školom za dizajn izložbom dizajnerskih dela koja su ranije napravili učenici te škole. Povodom sardnje Epson-a i Škole za dizajn, prisutnima se obratio Marko Đurić iz kompanije Epson: „Saradnja Škole za dizajn i kompanije Epson zadovoljava elemente dualnog obrazovanja i primer je dobre prakse razvoja novih veština kod učenika. Posebna vrednost ove saradnje leži u upoznavanju učenika sa elementima preduzetništva i realnog tržišnog poslovanja.“

Pročitajte i:  Nakon osamdeset godina postojanja Epson redefiniše šta znači biti društveno odgovorna kompanija

PCPress.rs Image

Predstavljeni su štampači iz SureColor S serije namenjeni za štampu. Kompanija Epson je na sajmu predstavila i svoj LFP segment uređaja, njihovu primenu na licu mesta, ali i širok dijapazon materijala na kojima se može štampati sa Epson LFP uređajima. Predstavljeni su štampači iz SureColor S serije namenjeni za štampu na različitim medijima kao što su izložbeni displeji, posteri, baneri i paneli sa pozadinskim osvetljenjem i automobilska folija štampu, štampači iz SureColor F serije koji štampaju na tekstilu – SureColor SC-F2000, Epsonov štampač koji primenjuje tehnologiju direktne štampe na odeći, idealan za štampanje na majicama; i dva sublimaciona modela, 44-inčni SureColor SCF-6200 za štampu visokog kvaliteta na tekstilu i štampu promotivnih materijala i 64-inčni SureColor SC-F9200 koji garantuje veliku produktivnost prilikom štampe velikih tiraža.  Modeli iz SureColor F serije mogu proizvesti veliki broj reklamnih materijala od tekstila, odeću, promotivni materijal, aksesoar od tkanine, odevne predmete i krute podloge.

PCPress.rs Image

Kada je reč o profesionalnoj fotografiji, štampu fotografija različitih formata omogućava Epsonova SureColor P serija, takođe predstavljena na Epsonovom štandu. Epsonova precizno dizajnirana glava štampača i kvalitetna UltraChrome pigmentna mastila, pružaju najveći kvalitet i najširi gamut boja, što za rezultat ima živopisne i trajne slike koje je moguće štampati na različitim materijalima. Na sajmu je predstavljen model SureColor SC-P10000 sa setom mastila od čak 10 Epsonovih UltraChrome Pro boja, zahvaljujući čemu su produktivnost i kvalitet fotografija podignuti na najviši nivo. Dizajniran je za fotografske laboratorije, štamparije i kompanije kojima je potrebno interno rešenje za produkciju različitih vrsta fotografija visokog kvaliteta, reklamnog materijala i transparenata.

Pročitajte i:  DTF: Sa filma na tkaninu

Na štandu su se našli i uređaji iz Sure Color T serije koja je namenjena za štampu tehničkih crteža velike preciznosti i prezentacija. Epson je izložio i tri uređaja iz ColorWorks serije – ColorWorks C3500, C7500G i C831. Ovi uređaji namenjeni su kompanijama koje žele da štampaju sopstvene nalepnice u boji visokog kvaliteta, uz minimalne troškove rada i materijala i bez zastoja u proizvodnji. Ušteda je omogućena zahvaljujući inkdžet tehnologiji štampe zasnovane na zamenljivim, pojedinačnim kertridžima u boji, koji garantuju da mastilo neće biti utrošeno uzalud.

Regionalni menadžer prodaje komercijalnih i industrijskih rešenja za štampu za područje centralne Evrope i Balkana, Akim Bukmakovski, izjavio je da je „Epson odlučan u tome da kompanijama i preduzetnicima pokaže da mogu da prošire svoje poslovanje i uvećaju zaradu korišćenjem proizvoida visokog kvaliteta i visokog nivoa prolagodlljivosti. Posetioci mogu da vide
da korišćenjem Epson inkdžet štampača mogu da kreiraju širok spektar proizvoda od tekstila i sa sublimacijom boja uključujući i štampani reklamni materijal, majice, odeću, 3D poklone, promotivne proizvode, zavese, jastuke, nameštaj i slično“. Gospodin Bukmakovski dodao je: „Epsonovi profesionalni štampači imaju konkurentne cene i napravljeni su tako da pružaju najveći nivo kvaliteta i pouzdanosti kako bi osigurali niske troškove vlasništva i brz povraćaj vrednosti.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,